Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vypalování ve WIN 8

Od: zdena7788* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, doposud jsem s OS Win 7 používal na vypalování program NERO 7-Essentials. V současné době jsem přešel na OS Windows 8 - 32 bitů a na vypalování jsem chtěl začít používat buďto CD Burner XP a nebo Ashampo Burning Studio 6 Free (protože NERO 7 Essentials systém Win 8 nepodporuje). Když na neuzavřené DVD jsem nyní těmito programy chtěl přidat nové položky, tak i oba programy na doposud vypáleném a neuzavřeném DVD nenajdou soubory, které jsou na DVD doposu vypálené a další přidání položek se mi nezdaří. Prosím, můžete mi někdo poradit, co dělám špatně a nebo jaký program obdobný jak Nero7- Expres Essentials mohu použít. Všem předem děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Ve Win8 64 bit - Nero 7.11 jede se všemi funkcemi, jen je potřeba při instalaci i někdy při prvním otevření programu donutit jej - jako správce, v režimu kompatibility. Pak už se neobjevují žádné hlášky. Jsem absulutně spokojený a o vyšší verzi Nera nemám zájem, jen by chtěly ovládnout všechy multimédia v PC.

pcprofi
hodnocení

0x
prva chyba .. Ze si si dal windows 8 budes maximalne obmedzeny od inych programov ktore ti isli na win 7..
Pokial chces napalovat vo win 8 mal by mat svoj vlastny soft pokial nema nero 8 a viac..ashampo je stara tradicia tak ixto cd burn a pod..nero je najspolahlivejsie co sa tyka vypalenia.

tomas11*
hodnocení

0x

A když si otevřete to DVD a něco do něj přetáhnete myší,tak to udělá co?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]