Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Soubor DOCX

Od: jendad odpovědí: 9 změna:

Nejde mě otevřít soubor docx. Mohly by jste mě prosím poradit?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Soubor Wordu. Bud ho otevřeš přímo Wordem 2007 a více, nebo to umí Libre Office

hanher*
hodnocení

1x

Stáhněte si OpenOffice:

openoffice.org/...

doplněno 02.04.13 20:22:

poradte.cz/...

praivo*

OOo jsou skoro mrtvé, radši LibreOffice.

doplněno 03.04.13 21:45:

Ano, ale ne tak rychle jako LO.

gred

OOo nejsou mrtvé *cteni*, pořád se vyvíjí *pivo*

luke237
Stejne tak se mozna jeste vyviji XFree86, ale vsichni hlavni vyvojari uz jsou u X.org a LibreOffice.
grrr

OOo prevzalo apache, a ze nevychází kazdej mesic aktualizace jako u LO neznamená že sou mrtvé

kohoutm2*
hodnocení

0x

Pokud mate starsi verzi MSOffice, tak si muzete stahnout a nainstalovat Microsoft Office Compatibility Pack, ktery vam umozni otevrit DOCX v MS Word.

microsoft.com/...

microsoft.com/...

iz*
hodnocení

0x

Z výše uvedených se také přikláním k Libre Office. Další možností je DOCX viewer nebo konvertovat soubor DOCX online na jiný typ souboru (např. u Zamzar.com).

V poslední době mi velice vyhovuje SoftMaker Office, která je oproti Open a Libre cca poloviční a mnohem rychlejší. Není ale v češtině.

jendad
hodnocení

Tak jsem nainstaloval libre office a funguje to *slunce*

Děkuji za rady a pomoc

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]