Nejste přihlášen/a.
Máte někdo zkušenosti s Mírovkou.net Třebíč? Nevíte jaký mají aktuální ceník bezdrátového internetu? Děkuji za každou informaci.
Jednal jsem s nimi o poskytování našich VoIP služeb jejich zákazníkům. Tomu co dělají rozumí, stabilitu sítě si hlídají, jede pod nimi bez problémů i VoIP takže je můžu doporučit. Ohledně cen jim zavolejte v pracovní době nebo napište, to bude rozhodně nejrychlejší řešení - možná se jejich ceny pro různé lokality trochu liší.
Vzláštní jsem jejím zákazníkem několik let a ceník na stránkách nemají po urgencích 3 e-mailů se pan majitel uráčil ho poslat. A ještě jsem byl upozorněn ,že jsem dotaz na ceník poslal na špatný e-mail, dobře...před týdnem jsem o něj žádal znovu na jím doporučený e-mail a znouvu nic. Jen mi řeknite proč! mám kvůli ceniku volat? Jinak co se tyká netu asi se nedá moc vytknout ,ale prvně si zjistěte možnosti v oblasti připojení a pak vybírat.Rádi toho zneužívají že jsou jediní ke komu se dá připojit.a rozhodně na lokalitě nezáleží..jen na poskytovateli
Víte já bydlím v Kamenné u Třebíče a jinou možnost bezdrátového internetu nemám. Nemám bohužel telefonní přípojku a nevím kolik stojí, tak zvažuji bezdrátový internet. S tou komunikací s Mírovkou.net jak jste psal takovou mám zkušenost i já. Zkusím ještě panu Hutařovi poslal nějaké emaily ohledně ceníku bezdrátového internetu, pak uvidím co a jak.
Vážení pánové co se tak rádi schováváte za svůj nick a ani se nepodepíšete...
Rázně odmítám Váše konstatování, že v obci Kamenná je fy. Mírovka.net jedinným poskytovatelem bezdrátového internetu.
Minimálně jsou zde dva . My máme konektivitu přivedenou na full duplex pojítku o kapacitě 100 Mbps v pásmu 17 Ghz- druhá fy. má kapacitu v o řád nižší v pásmu 5 Ghz.
Pokud někdo požádá o cenník v pátek večer a v neděli se zlobí, že jej nemá, tak promiňte, pokud spadne email do spam koše nebo se nedoručí např. vlivem DOS útoků na seznam.cz jak tomu bylo v minulosti, za to opravdu jaksi nemůžeme.
Pánům @mcgyver a sinner doporučím pouze následující věc. Přepošlete mi prosím veškerou emailovou korespondenci na jejíž základu zde vypisujete, jak nedostáváte odpověď. Situaci ještě dnes prověřím a na Vaše emaily odpovím.
Leoš HUTAŘ
~Mírovka.net~
emai: leos.hutar@mirovka.net
Vážený pane, já se za svůj nick neschovávám poslední dotaz o poslaní ceníku jsem Vám poslal včera, předtím jsem dotaz na ceník bezdrátového internetu a cenu zřízení internetu posílal na lubos_hutar.mirovka.net. Žádný ceník mě nepřišel a cena zřízení internetu také ne. Petr Novotný, Kamenná.
Dobrý večer,
tak jsem jsem uvedl výše,
v emailu máte požadovanou nabídku.
This is the mail system at host mail.mirovka.net.Your message was successfully delivered to the destination(s)listed below. If the message was delivered to mailbox you willreceive no further notifications. Otherwise you may still receivenotifications of mail delivery errors from other systems.: delivery via gmail-smtp-in.l.google.com[173.194.70.27]:25: 250 2.0.0 OK 1365186072 u3si17837186eeg.89 - gsmtps pozdravem
Leoš HUTAŘ
Moje zkušenosti s firmou Mirovka:
V září 2012 jsem hledal poskytovatele v Dalešicích, nabízel se Jaronet nebo Mirovka. Zvolil jsem Mirovku, protože její zaměstnanec, který montuje koncová zařízení je přímo z Dalešic. Zavolal jsem panu Hutařovi, slíbil, že pošle ceník - neposlal nic. Nicméně potvrdil telefonicky, že moje představa platit 300 Kč měsíčně je reálná.
31. 10. se dostavil zaměstnanc firmy, připojil zařízení a zprovoznil. Slíbil, že smlouvu dodá jakmile ji bude mít od jednatele firmy. Se smlouvou se dostavil dne 4. 12. Smlouvu jsem mu mezi dveřmi v dobré víře (naivní) podepsal. Když jsem si však všimnul, že si naúčtovali 1000 Kč za aktivaci a navíc dopravu dle GPS 40 km z Třebíče (montér byl z Dalešic a vzal to cestou z práce) a za kabely k připojení, moc se mi to nelíbilo. Navíc několikrát připojení vypadávalo a když jsem to panu Hutařovi telefonicky sdělil, tak mi vynadal, že jsem mu to měl podle smlouvy ihned zavolat, a ne až takhle pozdě (smlouzu jsem dostal 5 týdnů po připojení)
Rozhodl jsem se, že s touto firmou, která jedná arogantně se zákazníky a účtuje si výše popsané nehodlám spolupracovat a smlouvu jsem předal k prozkoumání svojí advokátce. Ta mi doporučila odstoupení od smlouvy do 14 dnů na zákl. § 57 Občanského zákoníku ve znění od 14.6.2012.
To jsem provedl a vše řádně v termínu, dne 11. 12. vše bylo doručeno poštou panu Hutařovi a veškeré podklady zaslány elektronicky i jeho advokátce, která ho ve sporu se mnou zastupovala. Zavola jsem Jaronetu, kteří přijeli do týdne, odmontovali Hutařovo zařízení, dali svoje začal jsem používat jejich služby. Bez poplatku, bez aktivace, zatím bez výpadku. Rychlosti srovnat nemohu, ale myslím, že obdobné.
Od té doby se mnou firma Hutař nekomunikuje, nereaguje ani jeho advokátka. Vesele mi pan Hutař posílá faktury každý měsíc a zdvořile mi v emailu děkuje, že využívám jeho služby. Nedostal jsem odpověď asi na 10 emailů, proto jsem se rozhodl dát tyto zkušenosti na veřejnost. Třeba mi sem pan jednatel něco milého napíše.
Oldřich Kos
Oldakos: Já jsem si nechal od mirivky.net internet 12/2, jsem s ním spokojen, výpadky byly, přeinstaloval jsem Windows7 nainstaloval jsem aktualizace a už je to bez výpadků, ale myslím si, že je zbytečné psát panu Hutařovi emaily, lepší je mu zavolat, ale co se mě velmi nelíbí, je to s tou smlouvou, minulý měsíc myslím 20.5. vím určitě, že to bylo v pondělí jsem si nechal internet nainstalovat, ten jejich technik mě slíbil, že smlouvu budu mít do dvou týdnů a tohoto pondělí to bude 4 týdny a smlouva zatím nikde. Minulý týden jsem volal panu Hutařovi a ten říkal, že minulý týden už smlouvu mít budu, bohužel se tak nestalo(wifi jsem si chtěl taky zavést , takže taky nic, rychlost mám asi 7,5 MB/S a ten co měl internet instaloval říkal, že až bude smlouva, tak zvýší rychlost na 12MB/s jak je ve smlouvě). Tak jsem zvědav, kdy tu smlouvu mít konečně budu, jestě si rozmyslím, jestli po těch dvou letech až mi zkončí smlouva s Mírovkou budu i nadále užívat jejich internet. Novotný Petr Kamenná
Mirovku opravdu nedoporučuji,pan majitel jedná ze zakázníky arogantně a neodpovídá na emaily pří výpovědí smlouvy mě mirovka přestala zasílat faktury za připojení,měl jsem připojení od solventnějšího poskytovatele.
A ejhle po 9 měsicích mě příjde upomínka abych zaplatil za celou dobu využívání služeb mírovce?
po dlouhé debatě a urážkách pana Hutaře jsem zaplatil a byl varován že pokud budu tuto skutečnost "pouštět do éteru" budu žalován za šíření pomluv.Tohle ke skutečnosti o mírovce a pana Hutaře.
Mirovku net Třebíč-nedoporučuji.
Když jsem se stěhoval emailem jsem služby chtěl převést na jinou adresu,vše jsem napsal na zmíněného pana Hutaře,ovšem bez odpovědi.Dalším emailem jsem tedy časem cca 3 měsíce vypověděl.Po té žádná reakce ani na telefon...Po půl roce mě příjde upomínka na doplacení služeb od mírovky,arogantní jednání se strany pana Hutaře a výhružky...absolutní nespokojenost z mé strany.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.