Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Skype problém s přihlášením

Od: jandam odpovědí: 6 změna:

Ahoj potřeboval bych poradit. Skype používám už dlouho, ale teď mi najednou začal blbnout. Když ho zapnu tak se mi otevře přihlašovací okno ale neni tam nic jen obrázek viz. foto. Zkoušel jsem to přeistalovat ale nic to nebylo platné. Proto žádám o radu a za každou předem děkuji.

Skype problém s přihlášením

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ecik*
hodnocení

0x

skus skype přeisntalovat *palec*

jandam
hodnocení

to už sem zkoušel jak píšu a nepomohlo to

praivo*
hodnocení

0x

Zkus nainstalovat starší verzi, třeba 6.0.0.120 (před spuštěním programu vypni internet, aby se hned neaktualizoval, a vypni aut. aktualizace).

doplněno 02.04.13 21:17:

Zkus to ještě jedno, ale tak, že nainstalované Skype napřed odinstaluješ přes Revo Uninstaller v pokročilém režimu a pak teprve nainstaluješ znovu.

jandam
hodnocení

ahoj zkusil jsem to ale dělá to pořád to samé

jandam
hodnocení

ani to nepomohlo zobrazuje se pořád to samé okno

evastastna
hodnocení

0x

mám stejný problém,prosím o radu děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]