Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Phpbb3 - ve stylu chybí edit button

Od: dawidececk® odpovědí: 2 změna:

Ahoj, mám problém,
začal jsem používat pro svoje forum (bb3) tento: awesomestyles.com/... styl.
Vše vypadá po vzhledové i funkční stránce hezky... Jenže teď nastal problém.
Chybí mi tlačítko Upravit u příspěvků. Vedle těch Nahlásit Informace a podobně.
Už jsem vše nastavil a všechny příspěvky nabarvil tak, aby se hodily k tomu stylu co tam teď je.
Vytvořil do něj i BBcode, který integruje prohlížeč itemů z WoW.
Mám něco špatně, nebo je něco špatně se stylem? U Prosilveru vše funguje.
Díky všem za případné odpovědi.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bonie*
hodnocení

0x

Pamatuju si ještě Prosilver :D ale už je to dávno... Tak spíš jen obecně, co jsem "potkala" za možné příčiny toho, že mi něco nešlo i když to jít mělo.

Chybí obrázek, který je v souboru s obrázky fora - prohlédnu si obrázky vzhledu v nějakém zoneru atp

V kodu vzhledu je špatně zapsaná cesta k obrázku

Předpokládám, že máte tuto funkci edit povolenou pro tu určitou skupiny userů - i to je důvod, proč by to nšlo - špatně definované skupiny a jejich práva.

Nevím, co používáte za nástroje ale v tomto případě mi úplně stačil Web developer - pro FF, pro chrome bude něco podobného.

hodnocení

Tak ten Web Developer našel chyby které jsem ani nechtěl :D

btw.. žádný chybějící element, jako neukončené syntaxe nenašel, možná tam chybí úplně, nebo ten obrázek, ještě na to kouknu :)

Díky za Developera, ten se bude hodit! :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]