Nejste přihlášen/a.
Prodejna Alza a jiní, prodávají nyní novější NB s instalovaným OS Windows 8
Licenšní číslo je uvnitř NB na základní desce
instalčníI CD/DVD nedodávají a ani už není skrytý oddíl s recorvery
Na stránce Microsoftu.cz jsem nenašel žádnou možnost stažení a vypálení instalačního CD/DVD podle starých způsobů, které by se, v případě havárie, či reinstalaci prostě vložilo do mechaniky CD/DVD a OS Windows 8 se v krátké době nainstalova/přeinstaloval
Děkuji (s W-XP bez problémů )
A na co že se vlastně ptáte?
doplněno 02.04.13 12:23: pořád nevidím OTÁZKU
pokud potřebujete nějakou možnost opravy/přeinstalace systému, musí se o ní psát v manuálu k notebooku. Jestli ne, kontaktujte výrobce notebooku a informujte s u něj.
>>>>nenašel žádnou možnost stažení a vypálení instalačního CD/DVD podle starých způsobů, které by se, v případě havárie, či reinstalaci prostě vložilo do mechaniky CD/DVD a OS Windows 8 se v krátké době nainstalova/přeinstaloval <<<<
... vím, jsem starej XP-cař s MSOffice97 a mám vše na CD (tenkrát se tam vešlo vše)
... v podstatě se mi jedná o jednoduché DVD na kterém je zaváděcí systém a OS W-8 ... prostě v nejhorším případěse stane že odejde disk, vyměním disk a a a dám nový a a a vložím DVD a začne instalace na nový disk, nebo přeinstalace starého zapráskaného disku (logicky mám data zazálohovaná o ty nejde).
Nevím, jak nyní s Win 8, ale já když kupoval NTB s předinstalovaným Win Vista, tak byl taky bez instalačního CD/DVD a vytvoření recovery DVD byl jeden z prvních kroků dokončení samotné instalace.
Přesně, s tím jsem počítal, ale recorvery na disku není. Informoval jsem se u prodejce a na nových NB bude to co jsem uvedl v dotazu. Přece nebud stahovat W-8 z warezu se vším možným sajrajtem a u Mrkvouse.cz jsem nic nenašel, proto jsem dal dotaz ... kde ty W-8 stáhnout, aby byly na DVD jako mám W-XP a Opice97
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.