Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nový NB s W-8 bez recorvery

Od: troja* odpovědí: 5 změna:

Prodejna Alza a jiní, prodávají nyní novější NB s instalovaným OS Windows 8

Licenšní číslo je uvnitř NB na základní desce

instalčníI CD/DVD nedodávají a ani už není skrytý oddíl s recorvery

Na stránce Microsoftu.cz jsem nenašel žádnou možnost stažení a vypálení instalačního CD/DVD podle starých způsobů, které by se, v případě havárie, či reinstalaci prostě vložilo do mechaniky CD/DVD a OS Windows 8 se v krátké době nainstalova/přeinstaloval

Děkuji (s W-XP bez problémů :))

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A na co že se vlastně ptáte?

doplněno 02.04.13 12:23:

pořád nevidím OTÁZKU ;)

pokud potřebujete nějakou možnost opravy/přeinstalace systému, musí se o ní psát v manuálu k notebooku. Jestli ne, kontaktujte výrobce notebooku a informujte s u něj.

troja*
hodnocení

>>>>nenašel žádnou možnost stažení a vypálení instalačního CD/DVD podle starých způsobů, které by se, v případě havárie, či reinstalaci prostě vložilo do mechaniky CD/DVD a OS Windows 8 se v krátké době nainstalova/přeinstaloval <<<<

... vím, jsem starej XP-cař s MSOffice97 a mám vše na CD (tenkrát se tam vešlo vše)*smich*

doplněno 02.04.13 12:50:

... v podstatě se mi jedná o jednoduché DVD na kterém je zaváděcí systém a OS W-8 ... prostě v nejhorším případěse stane že odejde disk, vyměním disk a a a dám nový a a a vložím DVD a začne instalace na nový disk, nebo přeinstalace starého zapráskaného disku (logicky mám data zazálohovaná o ty nejde).

Řešení snad by bylo s>>> TrueImage2013_CZ <<

kohoutm2*

Koupil jsem notebook Fujitsu a tam jsem mel systemy W7Pro a W8 na DVD.

frantisekpetru*
hodnocení

0x

Nevím, jak nyní s Win 8, ale já když kupoval NTB s předinstalovaným Win Vista, tak byl taky bez instalačního CD/DVD a vytvoření recovery DVD byl jeden z prvních kroků dokončení samotné instalace.

troja*
hodnocení

Přesně, s tím jsem počítal, ale recorvery na disku není. Informoval jsem se u prodejce a na nových NB bude to co jsem uvedl v dotazu. Přece nebud stahovat W-8 z warezu se vším možným sajrajtem a u Mrkvouse.cz jsem nic nenašel, proto jsem dal dotaz ... kde ty W-8 stáhnout, aby byly na DVD jako mám W-XP a Opice97

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]