Neví někdo,co s těma neřádama.Používal jsem na čištění Ad Aware a Spybot,fungovali celkem skvěle.Stále mi chodily spamy,denně 50 až 100.Po instalaci a kontrolou AdAwarem,se to snížilo na max.15.Ale od nového roku nejdou stáhnout už aktualizace.Dali tam AdAware 2007 místo SE Personál a ten podle všeho nenašel nic a je zdlouhavý.Nainstaloval jsem zpět starší verzi AdAware 1.5 ale spamů se ne a ne zbavit.Vyzkoušel jsem spoustu programů-Advanced WindowsCareV2 Personal,CCleaner,Spybot Terminator,Tune up,ale zase denně příjde tak kolem 100 spamů.Mám firemní email na iol.cz a ti nemají spam filtr,takže poštu přesměrovávám na adresu v centrumu,kde mi to alespoň roztřídí a hodí spam do koše.Měnit adresu nechci,kvůli složitému a celkem nákladnému měnění vizitek,reklam atd.Používám nod 32,ale ten také nic nenašel.Poradí někdo?Děkuji
Ty programy ti na spam nepomůžou...pokud jo tak jsi měl v pc trojany a viry. SPAM je totiž nevyžádaná pošta a zbavíš se jí jedině fitrováním při stahvání třebas do outlooku např spamihilator.com/...
Ten program jsem svého času taky používal. Byl celkem dobrý. Pokud se s tím nechceš moc mořit, přesměrovávej si poštu přes nějaký free-email, kde ti spam vyfiltrují nebo třeba i jen označí. Takhle to nyní řeším i já.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.