Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Authenticate facebook users na vašem webu

Od: tomasekok* odpovědí: 2 změna:

Zdravím,

již delší dobu se snažím propojit můj web s facebookem a usnadnit tak uživatelům registraci.

Na webu net.tutsplus.com/... jsem našel jednuduchý příklad jak tohle všechno "zbastlit".

Dá se říct, že jsem se zasekl u kroku 2, kdy pro kontrolu mám vyvolat "http://neco.cz/login_facebook.php",můj problém spočívá v tom že se mi celá aplikace neustále vrací na www.facebook.com a žádná tabulka o autorizaci mi nevyskočí.

Nevím zda je problém v nastavení url na developers.facebook.com/... či je celý návod chybný...

App id, App secret a nastaveni databáze je v pořádku...

O registrovaných potřebuji vkládat hlavně email a jméno.

Děkuji...

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dzordz*
hodnocení

2x

Je tam povícero reakcí z posledního půlroku až roku ve stylu "Its outdated now, no longer works...", takže bych problém viděl asi v tom.

Nejlíp brát informace přímo zde: developers.facebook.com/... a developers.facebook.com/...

tomasekok*
hodnocení

Děkuji,

s kolegou jsme dali hlavy dohromady a podle příkladu url který jste uvedl se nám něco podařilo zbastlit, samotná "akce příhlášení"na facebooku nefunguje, tedy na linku apps.facebook.com/... "a hlísí:

Chyba Je nám líto, ale v používané aplikaci došlo k problému. Zkuste to znovu později."

Na subdoméně vše jede v pohodě i odhlašováním takže jsme chybu vyloučili...

Nastavení viz obrázek:

V dalších záložkách jsem nic nenastavoval...

Authenticate facebook users na vašem webu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]