Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hlavní panel zmizel

Od: adapadasch odpovědí: 13 změna:

Dobrý večer,potřebuji pomoci,omylem jsem něco zmáčkla a hlavní panel se startem mi zmizel,všechno zkouším ale nejde to,potřebuju pomoci prosím...Děkuji moc

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Najeďte myší na úplný okraj obrazovky. Hlavní panel by se měl objevit. Pokud to nepůjde dole, zkuste i ostatní okraje.

Pak klikněte Pravým tlač. myši na Start, vyberte vlastnosti a na záložce Hlavní panel, zrušte označení řádku Automaticky skrývat hlavní panel.

doplněno 01.04.13 21:02:

Ernie: Dobrý... i s obrázkem. Ovšem nejdřív by to chtělo poradit jak ten Start najde, když píše, že zmizel panel i se Startem *smich*

doplněno 01.04.13 21:05:

Samozřejmě jde i kliknout pravým tlač. myši na volné místo na Hlavním panelu a tam na Vlastnosti. Pak je postup stejný.

No jo. Taky to jde otevřít klávesnicí, tlačítko Windows.

hodnocení

0x

Klikni na nabídku Start/vlastnosti-karta Hlavní panel a zaškrtnout Uzamknout hlavní panel

doplněno 01.04.13 20:54:

Teda odškrtnout Automaticky skrývat hlavní panel

doplněno 01.04.13 20:56:

Takhle

Hlavní panel zmizel

adapadasch
hodnocení

Stále nic nejde :(

ladinpraha*

Když sjedeš myší pod spodní okraj obrazovky, tak by se šipka kurzoru měla změnit na svislou dvoušipku. Pak stačí zmáčknout levé tlačítko myši a panel povytáhnout nahoru.

mowla*
hodnocení

0x

Zkus restart, možná jsi ´jen´ shodila nějaký proces... ;)

Ctrl+Alt+Del spustí Správce úloh a v menu Vypnout - Restartovat.

doplněno 01.04.13 21:35:

..."Všude jinde mám ten hlavní panel jen u Chromu se mi to neukazuje ..."... - cože?

Hlavní panelje ve Win pouze jeden - tak co to vlastně "zmizelo"?

doplněno 01.04.13 21:36:

..."Nějaké řešení?"... - jistě - ale čeho - pořád nevíme, kde je ´zakopán pes´... :-D

doplněno 02.04.13 01:00:

Pepr: Mám podobný dojem... :-D

hanher*

Neshodila jste ho úplně dolů?

Zkuste myší najet na úplný spodek obrazovky, zmáčknout pravé tlačítko na myši, držet a táhnout nahoru.

adapadasch
hodnocení

Všude jinde mám ten hlavní panel jen u Chromu se mi to neukazuje ...

No tak to je, ale úplně jiný problém, než jaký tady všichni řešíme *smich*

doplněno 02.04.13 00:50:

Mowlo podle této odpovědi bych řekl, že ten zakopaný pes/problém je ten, že při maximalizaci Chrome se schová hlavní panel.

adapadasch
hodnocení

Nějaké řešení prosím :O?

hanher*

Řešení máme:

1. jentak.nejen.cz/...

2. poradte.cz/...

Kontrolní otázka: Ta černá lišta dole je hlavní panel o kterém je řeč?

Hlavní panel zmizel #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]