Nejste přihlášen/a.
Vím že existují programy na různou úpravu videa v PC, ale který z nich je jednoduchý? Potřebuji jen ustřihnout část videa pryč, Soubor je to asi BSplayer file (.VOB)
Stříhat umí i Movie Maker (pokud máš XP, je u předinstalovaný, pokud ne, je součástí sady Essentials). Ovšem nevím, jestli vezme VOB, asi ho budeš muset převést na nějaký "přívětivější"formát, třeba AVI.
doplněno 01.04.13 19:38:Tohle se nainstaluje rovnou česky, nevidím problém.
doplněno 01.04.13 20:00:Co máte proti WMM?
Avidemux obsahuje cestinu, no priamo cez program sa neda zapnut - zapne taky jazyk, aky najde vo windowse v systemovych premennach. cize chod sem (ak mas vistu alebo win7): Ovládací panelSystém a zabezpečenieSystém a nalavo dole Rozšírené systémové nastavenia.
Na tabe Spresnenie je uplne dole gombik Premenne prostredia, klik nan. Teraz v spodnom zozname daj Nová... A do prveho policka napis LANG a do druheho cs
sk je tam davat zbytocne, slovencina pre avidemux tusim nie je... OK, hotovo, po zapnuti bude Avidemux v cestine.
kdyby neuměl česky nedoporučil bych ho,anglicky neumím, už moc pamatuju...
doplněno 01.04.13 19:19:doplněno 01.04.13 19:41:dodej E-mail a já ti ho pošlu česky, akorát při instalaci musíš zaškrtnout Langue...
doplněno 01.04.13 19:44:dám to k sobě nastránky a sem ti písnu odkaz
doplněno 01.04.13 19:52:už jsem četl, já nemám ještě dos t hodnocenejch odpovědí , tak musím dopisovat . Poslal jsem maila.Hodím to k soběnastránky a pak ti pošlu odkazy na stažení..
doplněno 01.04.13 20:01:tak je to na stránkách, poslal jsem e-mail s odkazama...
není možné
Zkus instalaci a při instalaci se objeví okno se čteerečkama a tam je Langue, tak zaškrtnout ještě než to nainstaluješ...
doplněno 01.04.13 21:38:dám obrázek
Kterej čtvereček? Mám to otevřené v aj ale nevím kde to přepnout.
doplněno 01.04.13 21:48:Při instalaci se nic takového neobjevuje.
hlásím 69
doplněno 01.04.13 22:03:no a nyní když dáš otevřít video tak to bude indexovat, Pak se ti načte, pokud je kopatibilní.
Pomocí A a B si určíš začátek a konec toho co chceš vystřihnout a DEL.
Pak už jen uložíš ve vhodném formátu. Nepřepisovat původní video, bylo by navždy včudu a už byjsi nemohl znovu laborovat. Uložit jako nějaký jiný název. Nakonec to přejmenuješ, případně změníš koncovku...
Hodně úspěchu...
není zač...ukládá se to Soubor, uložit, uložit video
doplněno 01.04.13 22:18:tady by měl být návod: uloz.to/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.