Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

ASK.COM adware rozbil vyhledávání

Od: jaromir83* odpovědí: 6 změna:

stáhl jsem nějaký prográmek (ujištění na webu že neobsahuje adware/bloatware), bez meho vědomí se mi instl ask.com do firefoxu, vpravo nahore jsem ask.com uz odstanit jako vyhledavaci engine, ALE uprostred nahore vyhledavaci okno hlavni ve firefoxu nefunguje jak driv, kdyz nezadam uplne presne web adresu, vzdy to za ni hodi jen .com za ni nebo dokonce najedou stranky nejakych eshopů, jak to prosim spravim aby to vyhledavalo jako driv? tzn podle me historie a s funkcí google feeling lucky

firefox mám verzi 19.0.2

dík

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

0x

AdwCleaner. Pokud nepomůže:

Stáhni si HijackThis, spusť jako správce (administátor), klikni na "Do a system scan and save a logfile"a vytvořený log mi pošli na admin[zavináč]pctipy.net, pak ti odepíšu, co dál.
hanher*

Řešilo se to tady nespočetněkrát:

poradte.cz/...

jaromir83*
hodnocení

tam se vyřešilo jen vpravo nahoře ve firefoxu vyhledávání, ne rozbitý řádek pro zadávání konkrétní web adresy

doplněno 17.04.13 13:13:

uprostřed nahoře

praivo*

Tak taky trochu spolupracuj a zkus to, co jsem ti napsal. Žádný e-mail mi zatím nepřišel.

doplněno 17.04.13 19:21:

AdwC něco udělal? Proč sis ještě nenainstaloval ten SP3 (už jsem ti to psal 19.3)?

jaromir83*
hodnocení

odeslano.

jde mi o to aby to vyhledavaklo inteligentne jak driv, tzn. kdyz zadam "ulozto" aby to naslo www.uloz.to atd, kdyz to nenajde konkretni webovou stranku tak aby automaticky vyskocil google vypis co nasel atd.

da ze pridavani adware/bloatware zalovat? na webu meli vyslovne ze programek nic takoveho neobsahuje, pri instalaci taky nebylo videt ze by se nejaky blotware instaloval, nejaky podvodny programek stahovani YT videi z netu to byl myslim

DIK

jaromir83*
hodnocení

SP3 se mi nechce riskovat, nvm co to udělá, spousta her (UT3...) se při jakékoliv změně HW/SW musí reinstalovat

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]