Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
na paměťové kartě do mobilu mám ještě 300 MB volného místa, přesto, když chci vložit písničku hlásí mi to, že není dostatek místa. Obrázky i většího formátu jdou vložit normálně. Mám tu video v 3gp, které má cca 10 MB, když ho pak převedu do MP4 formátu má cca 20MB a přesto mě to pořád píše, že není dostatek místa a formáty mám správné - někdo mě to právě píše, že není dostatek místa a zařízení navíc nepodporuje formát .3gp přitom v mobilu mám věci v tomto formátu.
Když mě někdo pošle písničku třeba přes bluetooth tak se normálně přijme, protože to místo tam je.
Poradí mi někdo co s tím? Mobil mám Nokii 7230.
Děkuji
Z obrázků je patrné, že soubory kopírujete přes telefon. Zkuste pamětovou kartu vyjmout a data nahrát pomocí čtečky pamětových karet.
Pokud ve Windows vyskakuje hláška, že soubor není podporován, řešení je snadné. Stačí zvolit možnost zobrazování přípon, změnit ji (např. na .jpg) a v telefonu později vrátit na původní.
Děkuji za reakci. Teď jsem zkusila ještě vložit mp3ky do úplně jiné složky a vložilo se to normálně :/ jen to budu muset pak dohledat v mobilu, kam se to uložilo. Tak nechápu, proč do jiné složky se to vloží a do té hlavní mě to už píše, že je plno.
Čtečku bohužel doma nemáme a zas tak podstatné to není, abych si ji kupovala kvůli pár písničkám když jedu pryč
Ta změna koncovek by možná pomohla, ale nevím, jak to změnit nebo spíš na co. Když soubory mám v podporovaných formátech. Tím jsem si jistá - mp3, 3gp a mp4 můj mobil klasicky přehrává tak nevím, proč teď tak blbne.
Když si ale zas nechám věci poslat od někoho přes to bluetooth je mi to na nic, protože víc jak 50MB se mi nepošle a vše přijaté si pak musím převést v mobilu na paměťovku - jenže to mě právě nejde a při převodu to hlásí chyba operace, ale mobil už nemám v záruce takže to do servisu dávat nechci, software mi už 1 přehrávali a stejně to pořád blbne.
Děkuji
Ve Windows 7 při otevření jakéhokoliv adresáře - Uspořádat -> Možnosti složky a hledání -> Zobrazení -> Zobrazovat skryté soubory, složky nebo jednotky.
Např. soubor video.3gp přejmenovat na video.jpg, zkopírovat do telefonu, v telefonu přejmenovat zpátky na video.3gp. Tuto operaci provést na jakýkoliv soubor, který nelze zkopírovat.
Pokud píšeš, že soubory lze zkopírovat do jiné než požadované složky, zkus soubory v telefonu po překopírovaní přesunout.
Problém by mohl být také v právech, nebo atributech. Zkus na soubor, který nelze zkopírovat pokliknout pravým tlačítkem myši -> vlastnosti -> obecné -> odškrknout jen pro čtení a skrytý. To stejné u složky, do které se snažíš zkopírovat soubory.
Pokud by to nepomohlo, data z karty si zálohuj, kartu naformátuj a data navrať zpět.
Posledním řešením by mohlo být přehrání SW v aplikaci Nokia PC Suite. Nejsložitějším úkonem je připojení/odpojení telefonu. Tak jednoduché to je.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.