Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Windows negative

Od: xxtomixx odpovědí: 2 změna:

Ahoj, nevím jak se to stalo ale večer jsem byl na PC a byl v pohodě, a když jsem ho ráno zapnul, najednou byla celá obrazovka v negativu (doufám že víte co myslím?). No a hledal jsem všude možně na netu i v nastavení PC ale nic. Prosím pomozte mi!

Windows negative

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Kolizi mohla zapříčinit instalace nekorektně fungující aplikace či ovladače, virová nákaza, chyba OS ad.

Stiskem WIN+R otevřte okno Spustit, do které vepište příkaz rstrui.exe

Spustí se obnovení systému. Pokud na disku byla vytvořena záloha, aplikace ji sama nabídne.

Pamatujte, že obnovením dojde ke ztrátě dat, která byla změněna po vytvoření zálohy. Jinými slovy, pokud OS nebo uživatel vytvořil bod obnovy 1.3.2013 a nahraje jej, vše co provedl od uvedeného data do dnešního dne bude ztraceno.

Stiskem WIN+R otevřte okno Spustit, do které vepište příkaz devmgmt.msc

Spustí se správce zařízení, kde je vhodné zkontrolovat grafické adaptéry. Eventuálně aktualizovat ovladač.

praivo*

Obnovení systému se, alespoň podle toho programu, nevztahuje na dokumenty uživatele (%Users%>[jméno]>*), tj. ty zůstanou tak, jak byly před obnovením.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]