Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Blbne wifi připojení na PC

Od: wewuska odpovědí: 7 změna:

Ahoj, zdravím. Nejsem žádný expert, takže potřebuji radu. Mám starší stolní PC. Mám na něm winXP, dokoupili jsme k tomu wifi anténku, protože PC neměl wifi. Celou dobu fungovala wifi ale zhruba před 2 lety přestala, pouze u mě v pokoji. U rodičů v obýváku to fungovalo na jedničku. Snažili jsme se udělat všechno. Přeinstalovat system, nainstalovat ovladače, no bylo toho dost. A dnesk zapnu PC kvůli písničkám. A ejhle wifi se mi zapla :), jásala jsem jak malé dítě a bum.. spadlo to :( . Tak zase najedu do bezdrátových sítí, kliknu připojit na mojí wifi a nic, pak se to zase zpustí a během 5 minut to zase vypne. A ještě problém že když to vyhledává wifi tak pokaždý najde jiné a jiné. Ne pokaždé ty stejné. Snad mě pochopíte :) neumím moc vysvětlovat. Děkuji za odepsání a za radu, jak bych to mohla zprovoznit. Děkuji ahoj :)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, jenom úvaha. Kdybych měl toto řešit dva roky, tak už bych to dávno propojil ethernet kabelem a tu "wifinu"bych už neřešil. Jinak důvodů proč to zlobí může být celá řada, ale kabel je jistota. Zdravím!

doplněno 08.05.13 12:15:

Dobrý den, tak gratuluji. Bude (byl) tedy asi problém v nastavení. Jinak si můžete koupit nový kabel a bude po starosti.

doplněno 08.05.13 12:31:

Zkuste smazat vše nepotřebné a zkuste vyčistit i programem viz odkaz.

slunecnice.cz/...

wewuska
hodnocení

No problém je v tom že mám připojený i kabel ale je tam někde skrytá vada v kabelu, asi drátek přetrhlej. Ale už jsem to asi vyřešila. Najela jsem přes ovladače do wlan asus a jak jsme to zapla tak to najednou šlape. Jsme zvědavá na jak dlouho :D ale už to šlape 10 minutek. Takže snad už to půjde. Je to nějaký zblázněný no. Sice po dvou letech je to dlouhá doba, já s tím byla smířená že už to nepůjde ale po dnešku když se to zaplo, tak mi to nedalo :) Jinak děkuji

prskac1*
hodnocení

0x

Odinstaluj kmpletně ovladače a k USB Wifijsi určo dostal ovladač.

Neinstaluj kompletně jejich soft pro wi-fi,ale vyber možnost instalovat pouze drivery pro wi-fi a mělo by jet.

Kdysi jsem to taky řešil a dělal to ve win xp soft od TP-LINK(u).

po instalaci pouze ovladače vše jelo.

wewuska
hodnocení

Děkuji už mi to jde. Nějak jsem to vykoumala hned po tom co jsem napsala tu otázku :) . Na něco jsem najela a jde to. Je to zajímavé no. Zkoušelo to hodně lidí a hlavně to byly lidi co tomu rozumněli a nikomu se to nepodařilo :) Taky PC je starej už 10 let :) takže proto je asi trochu mimo. Teď ho jdu zlepšit. Ale nevím co do něj stáhnout aby šlapal tak jak by měl. Poraíte? :) nějaké programy co ho zrychlí, nainstaluje nejnovější doplňky a tak?

prskac1*

Programy to nespraví pokud je hw 10 let starý... Asi by to chtělo upgrade, nebo nový...

wewuska
hodnocení

Náhodou PC je docela výkonný. Pobere i nové hry. A tak, nemůžu si stěžovat. Já ho stejnak používám jen na muziku protože pobere všechny bedny co k němu jsou připojené. To můj notbuk nezvládá. Jen jsem chtěla nějaké vylepšováky

prskac1*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]