Nejste přihlášen/a.
Ahoj, zdravím. Nejsem žádný expert, takže potřebuji radu. Mám starší stolní PC. Mám na něm winXP, dokoupili jsme k tomu wifi anténku, protože PC neměl wifi. Celou dobu fungovala wifi ale zhruba před 2 lety přestala, pouze u mě v pokoji. U rodičů v obýváku to fungovalo na jedničku. Snažili jsme se udělat všechno. Přeinstalovat system, nainstalovat ovladače, no bylo toho dost. A dnesk zapnu PC kvůli písničkám. A ejhle wifi se mi zapla , jásala jsem jak malé dítě a bum.. spadlo to
. Tak zase najedu do bezdrátových sítí, kliknu připojit na mojí wifi a nic, pak se to zase zpustí a během 5 minut to zase vypne. A ještě problém že když to vyhledává wifi tak pokaždý najde jiné a jiné. Ne pokaždé ty stejné. Snad mě pochopíte
neumím moc vysvětlovat. Děkuji za odepsání a za radu, jak bych to mohla zprovoznit. Děkuji ahoj
Dobrý den, jenom úvaha. Kdybych měl toto řešit dva roky, tak už bych to dávno propojil ethernet kabelem a tu "wifinu"bych už neřešil. Jinak důvodů proč to zlobí může být celá řada, ale kabel je jistota. Zdravím!
doplněno 08.05.13 12:15:Dobrý den, tak gratuluji. Bude (byl) tedy asi problém v nastavení. Jinak si můžete koupit nový kabel a bude po starosti.
doplněno 08.05.13 12:31:Zkuste smazat vše nepotřebné a zkuste vyčistit i programem viz odkaz.
No problém je v tom že mám připojený i kabel ale je tam někde skrytá vada v kabelu, asi drátek přetrhlej. Ale už jsem to asi vyřešila. Najela jsem přes ovladače do wlan asus a jak jsme to zapla tak to najednou šlape. Jsme zvědavá na jak dlouho :D ale už to šlape 10 minutek. Takže snad už to půjde. Je to nějaký zblázněný no. Sice po dvou letech je to dlouhá doba, já s tím byla smířená že už to nepůjde ale po dnešku když se to zaplo, tak mi to nedalo Jinak děkuji
Odinstaluj kmpletně ovladače a k USB Wifijsi určo dostal ovladač.
Neinstaluj kompletně jejich soft pro wi-fi,ale vyber možnost instalovat pouze drivery pro wi-fi a mělo by jet.
Kdysi jsem to taky řešil a dělal to ve win xp soft od TP-LINK(u).
po instalaci pouze ovladače vše jelo.
Děkuji už mi to jde. Nějak jsem to vykoumala hned po tom co jsem napsala tu otázku . Na něco jsem najela a jde to. Je to zajímavé no. Zkoušelo to hodně lidí a hlavně to byly lidi co tomu rozumněli a nikomu se to nepodařilo
Taky PC je starej už 10 let
takže proto je asi trochu mimo. Teď ho jdu zlepšit. Ale nevím co do něj stáhnout aby šlapal tak jak by měl. Poraíte?
nějaké programy co ho zrychlí, nainstaluje nejnovější doplňky a tak?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.