Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký formát při stahování videa

Od: jarm® odpovědí: 8 změna:

Nainstalovala jsem si program a Tube Cather na stahování videa z youtube. Jde mi jen o stáhnutí svých videí, protože je chci dát na jiné úložiště. Krásně se stáhlo, je to jednochuché, jen se mi zadrhává. Asi jsem dala špatný formát na převedení (v tomto programu lze vybrat) Vybrala jsem formát XBOX 360 MOV Videos.

doplněno 31.03.13 17:02:

Můžete mi vybrat prosím jeden z některých formátů MP4 nebo přesně napsat co mám hledat?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

já používám toto -

Flvto Youtube Downloader

a převádím do AVI, nebo MP4 a pokud to jde tak v HD

jednoduché jak facka

nido
hodnocení

0x

Já osobně bych vybral AVI, MP4 nebo WMW.

hodnocení

je toho tam moc, nejde udělat sken obrazovky, jak odkliknu, tak se mezitím nabídka schová.

Mimo jiné mám na výběr AVI DivX MPG4, AVVI Microsoft MPEG4V3

AVI Compatible XCD, MP4 Video 1200 kBBs, MP4 videon kBBS 640x480,

WMW (Windows media auto 192 Kbps, WMW (Windows media auto 192

Já mám z foťáku formát WMV

hodnocení

0x

Dnes se stává standartem MP4 kodek H264 a mějte nastaveveno HD rozlišení

praivo*

Blbost. Pokud zdrojové video není HD, akorát to zabere spoustu času a výsledek bude hrozný.

Já stahuji přes JDownloader, vždy vyberu video s největším rozlišením, jaké jde stáhnout jako MP4, po stažení už ho nijak neupravuji. Takhle už mám bez problémů staženo několik desítek videí v celkové velikosti snad 8 GB.

doplněno 31.03.13 20:33:

jdownloader.org/...

ladinpraha*

Stahuji ve FF přes DownloadHelmer v MP4. Celý film má většinou kolem 300MB a nemám problém ho přehrát na monitoru nebo velké TV.

Jaký formát při stahování videa
hodnocení

Nemůžu tento program na slunečnici najít

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]