Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám problém s internetem v mobilu od O2. Vždy, když se chci připojit na internet tak načítá a rázem se mi tam objeví "400 : Chyba požadavek se nazdařel, chcete opakovat?" . Dneska jsem se dívala na můj účet na webu O2 a mám tam napsáno, že mám internet aktivní, tak já nevím co s tím mám dělat. Prosím poraďte mi.
Zdravim, zkusila bych zavolat bud na jejich infolinku, najdete na strankach to cislo a tam by vam meli poradit, radi se tam i s techniky a mohli by vam tam rict, co ta chyba znamena a co s tim mate delat, popripade jeslti to nemate daleko, tak zabehnout na prodejnu O2, kde vam urcite radi poradi co s tim..
doplněno 01.04.13 11:47:cisla najdete zde
doplněno 01.04.13 11:48:melo by to byt zdarma
Možná chyba bude v tom, že mobil připojujete přes USB/wifi ke svému počítači a máte zatrhnuto nebo povoleno sdílení Internetu přes PC a mobil má nyní primárně nastaven a snaží se přávě připojit přes sdílené připojení s PC. Zkontrolujte nastavení sítě a tam musíte mít primární Internet přes sim kartu (mobil). Taky záleží jaký tam máte OS mobilu s tímto jsem se jednou setkal u OS Windows mobile, že automaticky nepřepínal sít.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.