Nejste přihlášen/a.
Ahoj mám problém s kterým si nevím rady po zapnutí PC my to vyhledá procesor a chce po mě instalční CD,ale já ho nemám nevíte zda se dá najít na netu a pokud ano prosím o odkaz.Děkuji
Kdo a co ti vyhledá procesor? Jaká je přesně hláška? A navíc a to hlavně, jaký máš systém? Hrozně málo informací, spíš žádný a pak se nedá poradit.
Procesor my vyhledá PC při zapnutí naskočí my okýnko,že mám vložit instalační CD na AMD athlon64.Akdyž se podívám do systému píše my to že zařízení není nakonfigurováno spravně kod 1.OS mam windows XP
doplněno 31.03.13 14:08:TAky to píše že je požadován soubor AMDK8.sys s disku AMD athlon64 processor driver disk
Pravděpodobně po tobě chce ovladač základní desky (motherboard driver). Dokud nenapíšeš, jakou máš, budeš muset hledat sám.
doplněno 31.03.13 16:40:Tady si to stáhni.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.