Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Web.de (email)

Od: gabag odpovědí: 2 změna:

Zdravím.Nevíte čím to je,že když si chci udělat na stránce web.de email,tak mi vyskočí tento error?Sie haben versucht, sich mit der IP-Adresse 1xx.xxx.xx.xx8bei WEB.DE zu registrieren.Diese IP-Adresse ist nicht zugelassen.Ihre IP-Adresse kann aufgrund eines Missbrauchsfalles gesperrt sein,z.B. weil darüber zu viele Accounts registriert wurden.Falls Sie von Ihrem DSL-Provider eine dynamische IP zugewiesen bekommenhaben, ist dies in der Regel temporär und wird innerhalb von 24 Stundenaufgehoben (Tipp: Internetverbindung trennen und erneut versuchen).Wir bedauern die Unannehmlichkeiten, die durch diese Maßnahmenentstehen und möchten darauf hinweisen, dass dies zum Schutzunserer Kunden erforderlich ist.Ihr WEB.DE TeamDíky ;)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Program soudí že tvoje IP je špatná protože není německá. Jestli toužíš po registraci na tomto mail serveru budeš zřejmě muset použít nějaký anonymizér který ti na jedno připojení přidělí německou proxy adresu. Myslím že na anonymouse.org visela německá vlaječka. stačilo na ni kliknout a je z tebe na chvíli němec ;)
odpoved*

Ahoj.Zkoušel jsem to,ale web.de mi přes to nefunguje :/

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]