Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dabing hry

Od: mettaxa® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, chtěl bych si zkusit nadabovat nějakou hru...řekněme třeba Gothic 1 a tak se chci zeptat jestli by mi někdo neporadil jak na to..Třeba co bych k tomu potřeboval a jak bych nadabovaný hlas nahrál do hry...hledal jsem na netu, ale na toto téma jsem nic nenašel..díky :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudic*
hodnocení

3x

musis byt schopny spakovavat a rozpakovat paky daneho engine, vsechno se dela casto pres prikazovy radek, pak najdes dialogy a nahradis je vlastnimi se stejnym jmenem a kodekem jako ty puvodni

hodnocení

2x

tak na dabování ti stačí mikrofon a prográmek co umí nahrávat a stříhat, např. Audacity. Největší problém ale je, že audio stopa bývá často zabalena v nějakém souboru, který běžnými programy neotevřeš a v žádném běžně používaném formátu.

Takže napřed si zjisti ve složce se hrou, jestli se k zvukovým souborům vůbec nějak dostaneš a dokážeš je přehrát. Pokud ano, můžeš začít dabovat a soubory jednoduše nahradit.

hodnocení

Jinak dodávám že bych to chtěl jen vyzkoušet, pro svoje vlastní využití nebo to laik nezvládne pomoci nějakého prográmku?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]