Nejste přihlášen/a.
Asi jsem něco špatně zmáčkla a dole na notebooku se mi nezobrazuje lišta.Jsem amatér a ted si teda vůbec nevím rady jak ji tam dostat zpět,pokud poradite snad pochopim.Nemůžu jit na ICQ ani Skype atd.Diky
2x
Dobrý den, máte nabídku start? Pokuď ano, klikněte na ni a poté na ovládací panely. Potom klikněte na Hlavní panel a nabídka start
je možné že máte zaškrtnuto Automaticky skrýt nabídku start to odškrtněte a dejte OK. Možná to budete mít trochu jinak protože já mám počítač a vy notebook ale já věřím že si poradíte
.
Diky za radu jste hodná ,nabídku start jsem nenašla ještě to budu zkoušet ale zřejmě počkám na synovou přítelkyni a ta mi to dá dopořádku a pak si už budu dávat pozor kde co mačkam.Hezký den přejí.
Sjeďte kurzorem na dolní hranu monitoru, až se změní na dvojitou šipku, podržte pravé tlačítko myši a popojeďte nahoru.
doplněno 08.05.13 08:56:Sorry - notebook, takže ne myš, ale touchpad.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.