Nejste přihlášen/a.
Asi jsem něco špatně zmáčkla a dole na notebooku se mi nezobrazuje lišta.Jsem amatér a ted si teda vůbec nevím rady jak ji tam dostat zpět,pokud poradite snad pochopim.Nemůžu jit na ICQ ani Skype atd.Diky
Dobrý den, máte nabídku start? Pokuď ano, klikněte na ni a poté na ovládací panely. Potom klikněte na Hlavní panel a nabídka start
je možné že máte zaškrtnuto Automaticky skrýt nabídku start to odškrtněte a dejte OK. Možná to budete mít trochu jinak protože já mám počítač a vy notebook ale já věřím že si poradíte.
Diky za radu jste hodná ,nabídku start jsem nenašla ještě to budu zkoušet ale zřejmě počkám na synovou přítelkyni a ta mi to dá dopořádku a pak si už budu dávat pozor kde co mačkam.Hezký den přejí.
Sjeďte kurzorem na dolní hranu monitoru, až se změní na dvojitou šipku, podržte pravé tlačítko myši a popojeďte nahoru.
doplněno 08.05.13 08:56:Sorry - notebook, takže ne myš, ale touchpad.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.