Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zvětšit youtube na novém monitoru 16:9

Od: lyn* odpovědí: 13 změna:

Zdravím,

mám nový monitor 24" a nejde mi zvětšit video youtube na celou obrazovku, plochu jsem zvětšila odpovídajícím způsobem v nastavení zobrazení, jenže stejně většina stránek jede jen v pruhu uprostřed, ale některé stránky nabízejí přepnutí na širší monitor, ale u youtube jsem nic takového nenašla. Když kliknu na zvětšení videa na celou obrazovku, zvětší se jen na tu šířku té původní stránky a zbytek monitoru je černý, nemá youtube někde nastavení na rozlišení obrazu 1920x1080? Zvětšení ctrl a kolečkem myši mi nestačí, chci prostě jednou pro vždy přepnout pro tuto stránku větší rozlišení.Nevíte jak?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Co znamená že "stránky jedou v pruhu uprostřed"? Nějaké foto by nebylo? Hoď sem printscreen.

lyn*
hodnocení

nejde to sem vložit,

lyn*
hodnocení

vkládám

doplněno 01.04.13 02:21:

tohle je zvětšení youtube

Jak zvětšit youtube na novém monitoru 16:9
lyn*
hodnocení

tak tohle

doplněno 01.04.13 02:22:

.

Jak zvětšit youtube na novém monitoru 16:9 #2

Tak z toho jsem jelen. Video na celou obrazovku z YT by se mělo roztáhnout na celou plochu. Adobe Flash Player je v pořádku?

ferda6
hodnocení

0x

Záleží asi na tom, v jakém formátu je video nahráno uživatelem. Jestli je to 16:9, obraz je bez černých okrajů i v nejmenším rozměru zobrazení, pak by měl být takový i v režimu plné obrazovky. Jinak je upřednostněna správná geometrie zobrazení, ale s černými okraji.

lyn*
hodnocení

video vypadá na 16:9. Flash player je 11.6.602.180, podle stránek vypadá na nejnovější... vám to jede na celou stránku? a co tahle poradna, taky to máte 16:9 nebo jen to co já uprostřed? díky za jakýkoliv podnět..

Teď nevím, jestli myslíš poradnu jako že nejde maximalizovat okno chromu nebo máš na mysli marginy vebové stránky? Ty jsou v pořádku. Vidím dobře milion záložek a karet? Dej prosím odkaz na to video z youtube.

doplněno 01.04.13 12:43:

foto

Jak zvětšit youtube na novém monitoru 16:9 #3
lyn*
hodnocení

tohle je to video z youtube, co po zvětšení zabere jen asi levou horní čtvrtinu obrazovky, zbytej je černý, viz výše můj printscreen

když na něj ale půjdu z facebooku, tak se to video po kliknutí na celá obrazovka objeví správně na celé stránce...

Jinak milion záložek nevadí ne?

Tak to bohužel nevím, mě to video jede na celé obr. v pohodě, taky chrome. Je mi líto, že jsem nepřispěl k řešení tohoto problému. Nic jiného mě nenapadá.*nevi*

lyn*
hodnocení

tak já ještě zkusím vystoupit a nastoupit, při roztahování plochy na 1080xcosi to taky pořád zobrazovalo něco jiného, po restartu se sice nic nestalo, ale po novém nastavení už byla plocha dokonalá, široká a ostrá...

díky, aspoň vím,že to v tom chromu na celé obrazovce jede...

praivo*
hodnocení

0x

A v jiném prohlížeči to jde? Chrome je totiž mezi námi známý svými problémy s YouTube.

doplněno 01.04.13 14:32:

poradte.cz/...

slunecnice.cz/...

lyn*
hodnocení

v exploreru to jede, díky za nápad, ale některá videa to píše že mám zastaralý plug in nebo co, no koukám mám explorer 6. a chce ho to aktualizovat, asi 8x jsem to teď zkusila downloadnout a aktualizovat a vždycky to nakonec napíše, že to nešlo nainstalovat automaticky, že to mám udělat ručně, tak to stahuju ručně a znovu instaluju a znovu a znovu... a zase stejná odpověď, myslím to byl důvod, proč jsem ten explorer před dvěma lety uplně přestala používat. Prostě nejde aktualizovat...

doplněno 01.04.13 15:16:

restart nepomohl, akorát to aktualizovalo Adobe flash player na 11.6xxxx ale problém pořád trvá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]