Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Potřeboval bych získat plugin JRE 1.5 pro Moilla Firefox a asi někam vložit, protože mi ukazuje, že mi chybí JRE 1.5.
Poradí mi někdo nějaký polopatický postup?
Děkuji.
Pravděpodobně jste FF nově instaloval. Stáhněte si Java prostředí třeba ze slunečnice.cz a poté postupujte stejně, jako když instalujete jakýkoliv jiný program. JRE - Java Runtime Enviroment, je programové prostředí, mimo jiné potřebné pro běh některých aplikaci na webowých stránkách.
doplněno 31.03.13 13:43:Ale to neznamená, že v PC JAVA není, ale jen že ten, či onen plugin pro JDownloader ji potřebuje ke své práci. Nebo Vám nějaký z pluginů nefunguje jak by měl? Mám to v Jdownloader obdobně a vše funguje jak má. Viz obrázek.
doplněno 31.03.13 13:46:P.s.: Když chcete udělat screen pouze aktivního okna, astiskněte Alt+Prnt.Scr.
Odinstaloval jsem Javu, pak restartoval PC, pak stáhnul Java 7 Update 17 a stále to ukazuje v tabulce, že chybi JRE 1.5.
Posílám v příloze obrázek, kde se to píše.
Čím to? Děkuji.
.obr. se musí přiložit ... jsem zjistil. Kopírujete ten obrázek v programu malování? Já ano.
...další pokus.
doplněno 31.03.13 21:36:... o dost lepší, ale stejně mi prosím napište jakým způsobem to děláte vy? Děkuji.
Takhle vypadá první čáet tabulky. Nechal jsem to stahovat tři dny a v pravém sloupci jsou nuly. Proč? Děkuji.
U posledníh sloupce vpravo je u prvního řádku 0B/40,32 MB, Pak je ve třetím, šestém a osmém řádku 0B Dole v tabulce je dalších několik 0B ve slouci posledním.
Co to znamená : načítá se?--- u tohoto řádku není nikdy 0B.
Protože jsi nepochopil. co jsme psali. Zmenšit okno na minimální velikost, kdy bude ještě vše vidět, a udělat snímek jen aktivního okna (Alt + PrtScr).
Na rychlé vytvoření screenu také používám malování, jen je dobré si ve vlastnostech upravit základní velikost pracovního pole (to bílé na co se kreslí) na nějakou rozumnou velikost (já mám nastaveno třeba jen 5x5cm - protože malování používám převážně jen na screeny), vložený screen ho pak překryje a není potřeba nic ořezávat. Už si přesně nepamatuji jak je to u XP, ale hledejte volbu jako nastavení, nebo možná atributy. Ve chvíli kdy se rozhodnu udělat screen jen aktivního okna stisknu a držím Alt a stisknu klávesu Prnt.scr., Poté už jen Malování, Ctrl+V, Ctrl+S a jen když vidím, že pracovní plocha malování je větší než screen, tak ji napřed upravím. U Win7 to jde jen potažením myši za růžek, ale nejsem si jist zda i u Xp, když tak přes to nastavení.
Co se týká těch pluginů, tak já mám zaškrtlé jen ty které používám, ale asi ničemu nevadí, když je budete mít zaškrtlé všechny. To v tom slupci "potřebuje", je jen oznámení-podmínka, že ten či onen plugin potřebuje ke své práci JRE, není to hášení nějaké chyby.
A to že se soubory stahují napreskáčku, je dáno tím, že pokud nepoužíváte nějaký premium účet, tak servery stahování free většinou různě omezují. Třeba 1x za hodinu, nebo množstvím dat, sem tam nějaký server není dostupný apod.. Program potom automaticky přejde k stahování dalšího souboru a až dojde nakonec seznamu tak pokračuje zase od začátku na těch nestažených.
0B/40,32 MB = stženo/celková velikost - což v tomto případě znamená, že ze souboru ještě nebylo nic staženo. "načítá se" znamená, že program se pokouší pripojit k danému serveru a zjistit podrobnosti o souboru a začít stahovat.
Délka videa není tak zásadní, jako jeho datová velikost (MB, GB...). Velký vliv samozřejmě má jak máte rychlou linku, jak rychlý je server ze kterého stahujete, zvláště když stahujete přes free (bez premium účtu).
doplněno 31.03.13 23:31:Nemění se to protože, stahování máte zastavené. Program se vždy pokusí soubor stáhnout, jen tolikrát kolikrát je to v nastavení a pak se automaticky zastaví. Vlevo nahoře máte symboly, jako u přehrávače Start - Pauza - stop. Ten který je barevný lze použít. Pro pokračování stahování, je potřeba stisknout tu šipku "play". Nejprve ale projděte seznam, komletně stažené soubory smažte (nebojte zmizí jen ze seznamu, v PC zůstanou), aby to bylo trochu přehlednější. koukejte také do sloupce "stav", pokud tam je "soubor již existuje", tak ho už nejspíše máte jednou stažen.
... také mi to jde přes rohy - velikost. Když je video - ples - 3h, asi, tak se to může stahovat i několik dní? Děkuji.
doplněno 31.03.13 23:17:Dole v tom malém rámečku je napsáno toto a už se to druhý den nemění. Není to divné? Děkuji.
Stahování :
Běží 0
Hotovo 7
Celkem 30
Rychlost 0B/s
Průběh : 1.46 GB / 1.46 GB
zbývá 00s
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.