Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěl bych se Vás zeptat, mám netbook ASUS eee PC X-101CH a rád bych si jen tak pro pobavení zahrál třeba nějaké nenáročné gamesky. Nainstaloval jsem si přímo hry stazene s centra softwaru pro ubuntu. Konkrétně se jedná o Pingus (napodobenina Lemmings) a supeTux (napodobenina Mario), ale to je zatím vše co mi bez problému funguje.Dále jsme si stáhnul ale třeba tuxkart,supertux 2 a Hedgewars (napodobenina Wormsu) a toto se mi už strašně seká. Není potřeba jen doinstalovat nějaký software nebo update nebo cokoliv jiného.Myslím si že to jsou zcela nenáročné hry,které bych si mohl zahrát.Předem děkuji za odpověď
Ony tak moc nenáročné asi nejsou a tvůj počítač je dost slabý. Kdyby byly potřeba nějaké jiné programy (tzv. závislosti), počítač by si je stáhl sám. Schválně ty hry vyzkouším, až nainstaluji Kubuntu, na tomto (já tam mám 3 GB RAM).
doplněno 31.03.13 16:06:Jenže ten stolní počítač pravděpodobně měl samostatnou graf. kartu, na rozdíl od toho netbooku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.