Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Avast nefunguje

Od: jita* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,nelze mi přeinstalovat avast a ni vymazat z kmenového kořene.Pc je nechránět a ukazuje se mi hláška zastavena služba avastu.Co s tím?Díky

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bob72*
hodnocení

0x

Na odinstalování zkus použít Revo Uninstaller a pak znovu Avast nainstalovat ( stahuj.centrum.cz/...

mowla*
hodnocení

0x

Stáhni si RevoUninstaller ( slunecnice.cz/... ), nainstaluj jej a odinstaluj Avast pomocí něj (včetně vyčištění ´zbytků´ a registrů). Pak běžným postupem nainstaluj Avast znovu a zaregistruj jej.

Samozřejmě musíš být přihlášen(a) na účtu s administrátorskými právy.

doplněno 30.03.13 20:38:

Praivo: Ten aswClear mázne jen adresář a nebo i registry (a jiné smetí po Avastu?)?

Diesel: Tak to máš nějaké ´divné´ - viz obrázek...

Avast nefunguje

praivo*
hodnocení

0x

Radši najeď do nouzového režimu a použij aswClear, to ho spolehlivě bez problémů vymaže - vyzkoušeno.

doplněno 30.03.13 20:45:

Už je to dlouho, co jsem ho naposledy použil, nepamatuji si to. Ale CCleaner to jistí :)

Mně osobně se taky avast zasekl a již dva či tři roky občasně zkouším a zatím jsem na nic nenarazil.Revo jej ani nenajde a použítí asw... jsem zkoušel dávno,ale se mi nedaří dostat se do nouzového režimu.takž mám jiný a nefunkční avast zabírá jen místo!

ronyx*

Pokud se nejseš schopný dostat do nouzového režimu a nic neumí najít nefunkční Avasta o ani k odinstalaci, tak tam máš nějakou pěkně zakuklenou potvoru (některé potvory takhle fungují - vyřadí antivir, a zablokují funkce, kterými by se s nim dalo dostat). V tom případě ti doporučím se mrknou na forum viry.cz, kde sou takový znalci, že ti řeknou, jaký log potřebují a podle toho tě povedou dál k odstranění a vyčištění. Jinak se na tohle dá taky slušně použít program HijackThis, ale to není nic pro někoho, kdo neví, co co znamená a co může odpálit. Takže experimenty, pokud nemáš záložní pc s uloženými daty, nedoporučuju.

honzmalatny*

Měl jsem ten sám problém,psal jsem do avastu a tohle mi pomohlo:

V případě že toto nepomůže, odoporučuji provést odinstalaci avastu pomocí avast! uninstall utility:
files.avast.com/...
Než spustíte soubor aswclear5.exe je nutno počítač restartovat a spustit v nouzovém režimu( windows.microsoft.com/...).
restartovat PC.
Poté avast! znovu naintalovat.

pt®
hodnocení

0x

"jita", a nechce ten Avast aktualizaci? Ale nerozumím tomu, jen mně to tak napadlo /předem se omlouvám/. - pt

jirkamatapat*
hodnocení

0x

Je možné,že pouze doběhla doba registrace.V tom případě stačí přeregistrování.(údržba-registrace)

doplněno 31.03.13 01:55:

Ještě doplním info.Při odinstalování Avastu a opětovném nainstalování běží jen zkušební doba asi 20 dnů a tam je potřeba registrace.Po registraci poběží Avast 1 rok.

honzmalatny*
hodnocení

0x

pokud by vypršela registrace,ukáže se to,zkuste přeinstalovat skrze"přidat,odebrat programy"tam kliknout na avast a přeinstalovat,či aktualizovat.poté najedte do avastu a zvolte kontrola pc při startu a restartujte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]