Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
nesetkal jste se někdo s tímhle novým virem? Poraďte, jak se ho zaručeně zbavit. Při spuštění Googlu i Exploreru mi to automaticky spouští prohlížeč Qvo6.com a nejde odstranit.
Díky
Stáhni si HijackThis, spusť jako správce (administátor), klikni na "Do a system scan and save a logfile"a vytvořený log mi pošli na admin[zavináč]pctipy.net, pak ti odepíšu, co dál.
doplněno 30.03.13 12:03:Měl by jít i na Win 8.
Když tento program je veden pouze pro Win 7 a starší. Jedná se o Win 8, nový notebook, krom Googlu, Avastu a Algoru tam nic není.
dobrý den mohu také poprosit o pomoc s qvo6 virem? zkoušela jsem už snad vše a pořád mi tam oxiduje
Vždyť ten návod tvrdí, že má vymazat systémové klíče v registru a obsah Program Files a svého profilu! Takhle si akorát zničí systém!
Tak pardon, klíče nejsou zrovna systémové, ale následující dva bych rozhodně nemazal:
HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftInternet ExplorerToolbar
HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMozillaFirefoxextensions
A %ProgramFiles%\ a %UserProfile%\ taky ne.
Zdravím,
na internetu se různě objevují návody na odstranění z jednotlivých prohlížečů, odinstalování podezřelých programů a použití anti malware, které ale jsou vesměs zpoplatněné (i když by asi také pomohly).
Po vyzkoušení výše zmíněného mi pomohlo obnovení systému (což je ve srovnání s ostatními postupy velice jednoduché a zdarma
tak hodně štěstí
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.