Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Qvo6 virus?

Od: petr130rs* odpovědí: 11 změna:

Zdravím,

nesetkal jste se někdo s tímhle novým virem? Poraďte, jak se ho zaručeně zbavit. Při spuštění Googlu i Exploreru mi to automaticky spouští prohlížeč Qvo6.com a nejde odstranit.

Díky

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

0x

Stáhni si HijackThis, spusť jako správce (administátor), klikni na "Do a system scan and save a logfile"a vytvořený log mi pošli na admin[zavináč]pctipy.net, pak ti odepíšu, co dál.

doplněno 30.03.13 12:03:

Měl by jít i na Win 8.

petr130rs*
hodnocení

Když tento program je veden pouze pro Win 7 a starší. Jedná se o Win 8, nový notebook, krom Googlu, Avastu a Algoru tam nic není.

chaleva7

dobrý den mohu také poprosit o pomoc s qvo6 virem? zkoušela jsem už snad vše a pořád mi tam oxiduje :(

praivo*

Zkus tohle.

ferypo

Dlouho jsem se trápil, než se mi podařilo vypráskat z počítače ten samozvaný a dotěrný "prohlížeč"Qvo6 a to díky tomuto programu.

Vřele doporučuji

*uspech*

stahuj.centrum.cz/...

fribble*
hodnocení

0x

Mě pomohlo safebro.com/...

praivo*

Vždyť ten návod tvrdí, že má vymazat systémové klíče v registru a obsah Program Files a svého profilu! Takhle si akorát zničí systém!

doplněno 06.05.13 21:37:

Tak pardon, klíče nejsou zrovna systémové, ale následující dva bych rozhodně nemazal:

HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftInternet ExplorerToolbar
HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMozillaFirefoxextensions

doplněno 06.05.13 21:38:

A %ProgramFiles%\ a %UserProfile%\ taky ne.

iz*

Mně smazání uvedených klíčů nebezpečné nepřipadá

(že bych nečetla dost pozorně?)...

zsop
hodnocení

0x

Zdravím,

na internetu se různě objevují návody na odstranění z jednotlivých prohlížečů, odinstalování podezřelých programů a použití anti malware, které ale jsou vesměs zpoplatněné (i když by asi také pomohly).

Po vyzkoušení výše zmíněného mi pomohlo obnovení systému (což je ve srovnání s ostatními postupy velice jednoduché a zdarma :)

tak hodně štěstí

amik*
hodnocení

0x

tohle zabralo stahuj.centrum.cz/...

michajel

Toto je jediný a opravdu funkční způsob, kterým se mi povedlo té svině zbavit ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]