Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

HDD nelze nainstalovat win

Od: bohdana* odpovědí: 5 změna:

Dobrý večer mám netbook samsung n130 a když chci nainstalovat win tak mi to ukazuje systém windows nemá přístup k disku a ani nejde naformátovat normálně v pevném pc nevíte čím to je děkuji za odpověď

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

který WIN instalujete? Pokud XP, tak v BIOSu musíte přepnout SATA MODE (nebo AHCI) na IDE. Potom by to mělo jít bez problému.

bohdana*
hodnocení

pořád nic fut to ukazuje instalační program nemá přístup k tomuto disku a když ho zapojim do pevného tak nejde naformátovat píše disketa je chráněna proti přepsání

praivo*
hodnocení

2x

Tak máš vadný HDD, budeš si muset sehnat jiný. Předpokládám, že máš dobré instalační médium a chyba tedy není způsobena samotným instalátorem.

doplněno 30.03.13 18:54:

No tak máš špatný HDD, budeš muset sehnat jiný.

doplněno 30.03.13 20:44:

Tak zkus instalovat jiný OS, např. nějaký Linux.

bohdana*

No použil jsem win to flash protože to nemá cd mechaniku ale v jiném pc to z té flešky jde instalovat takže používám dobré médium

bohdana*
hodnocení

jo a nemůže to bejt nějak zaheslovaný nebo co kámarád měl emachines běžel mu uplně v poho a chtěl přeinstalovat systém a taky mu to psalo to samý

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]