Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Skrývání hlavního panelu

Od: morena* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,

mám problém s neustálým skrýváním hlavního panelu. Strašně mně to štve protože to musím pořád dokola nastavovat a odškrtávat ve vlastnostech. Asi se stala chyba někde v prvotním nastavení, mám nový notebook a asi jsem to někde na začátku uklikla, nevím. No už jsem zkoušela úplně všechno, veškerá nastavení která jsou zde ve W7 možná.

Nevěděl by si někdo náhodou s tím rady?

Také k tomuto problému patří i to, že kdykoliv notebook připojím k nabíječce změní se mi pozadí plochy a vypne připojení k wifi (musím znovu nastavit) to samé se stane při odpojení z adaptéru.

Myslíte, že by to mohlo být tím prvním nastavením, že se to tam nějak vynechalo?

Děkuji za případné odpovědi.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jirkakubek
hodnocení

0x

Paní moreno, je to asi tak, že u PC/NTB máte nastavení pro připojení s baterií a s adaptérem, dejte to nějakému kamarádovi, přitelovi ať Vám to opraví a sama do toho nehrabejte

morena*
hodnocení

Hmm tak dík za super radu

praivo*
hodnocení

0x

To vypínání WiFi by špatným nastavením napájení být mohlo, ale to ostatní... Jakou verzi W7 máš? Starter?

doplněno 29.03.13 22:11:

Špatně jsem se podíval - notebook, takže předpokládám Home Premium...?

morena*
hodnocení

Jj mám Home a jak mi první odpovídající neradil ať do toho hrabu, přesto to dělám :) a teď jsem si stopro jistá že je to nastavením napájení akorát se teď nemůžu dobrat konce

Je tam nastaven režim napájení Vysoký výkon?

doplněno 29.03.13 22:51:

A nastavení napájení adaptéru u baterie na Maximální výkon?

Skrývání hlavního panelu
morena*
hodnocení

Je tam maximální výkon

doplněno 29.03.13 22:54:

Ano je to tak

iz*
hodnocení

0x

Já mám Windows XP, kde se asi skrývání hlavního panelu nastavuje jinak.

Neumím si představit, jak by možnosti napájení mohly ovlivnit skrývání hlavního panelu. Stejně tak si neumím představit změnu pozadí a vypnutí WiFi v závislosti na připojení k nabíječce ... Nemohl byste mi to prosím někdo vysvětlit?

doplněno 30.03.13 01:38:

Ernie, děkuju.

Ohledně té WiFi na stránkách MS:

support.microsoft.com/...

morena*
hodnocení

Jeee děkuji moc! To pomohlo, ztrácela jsem se v těch všech nastaveních, tak jsem potřebovala přesně tento postup. Ještě jednou děkujiii

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]