Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zablokovat uživatelům PC?

Od: socka odpovědí: 7 změna:

Jsem admin jednoho počítače a chtěl bych zařídit, aby nemohli udělat spustit jak je v nabídce start?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

0x

Přines mi kříšťálovou kouli, mně ji někdo ukradl...

Co takhle aspoň uvést, jaký OS je v tom počítači...? A proč to vlastně chceš blokovat, když je mnoho způsobů, jak ten dialog vyvolat jinak.

doplněno 29.03.13 16:30:

Můžeš mi říct, jak tam můžeš blokovat weby, když okno Spustit slouží ke spouštění procesů?

doplněno 29.03.13 16:37:

A ty si vážně myslíš, že není jiný způsob, jak se k tomu souboru dostat?

oswindows
hodnocení

Páč přes něj blokuju určité int. weby, takže proto. Jinak mám OS Windows XP

oswindows
hodnocení

zadám tam asi hosts ne a pak přes to...

zepe*
hodnocení

0x

aby nemohli udělat spustit jak je v nabídce start. *sok*Tak té otázce nerozumim.

Co konkretne zablokovat?

hodnocení

0x

Pokud uživatelé nemají administrátorská práva tak se k souboru nedostanou žádným způsobem.

doplněno 29.03.13 19:40:

Měl jsem na mysli v tom systému. Samozdřejmě že to jde takhle "občůrat", ale to je chyba Windows.

praivo*

Myslíš? A co třeba LiveCD? Pokud bude ten uživatel opravdu chtít, k souboru se bez problémů dostane.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]