Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Icq6 - ikona stavu se nemění

Od: 2874® odpovědí: 5 změna:
zdravím! mám problém s icq6! ať přepínám jak chci tak se mi nemění ikona stavu! lidi kterým píši tvrdí že tam mám něco uplně jiného než mám já na kompu! poraďte prosím. zloušel jsem to asi třikrát odinstalovat a pak znovu nainstalovat a šlo to vždy jen ten den a pak zase nic?! mějte se a díky za fajn odpovědi!

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Jde o to jaké stavy to jsou, některé ty specoš neumí starší verze icq případně quip a jemu podobné vůbec zobrazit...
Další věcí je co máš za icq6, zkoušel jsi třeba jinou? Pokud ne tak...
hodnocení

a co radíš za verzi a kde jí stáhnout? mám icq6 z atlasu
Neradim ti konkrétní, radim ti prostě jinou než máš ty, čili stáhni ji třeba odjinud kde bude starší (sestka ale jiná verze-build nebo jak to tam ukazuje) a nebo z atlasu novější (pokud vim tak je i nějaká 6.1 nebo tak něco)

vlada*
hodnocení

0x
Ježiš co to do něj valíš za kódy o nějaké verzi 6.1? *zed* Jestli chceš aktualizovanou vezri ICQ 6 tak si ji stahni primo z webu icq.com :) - češtinu pak kdyžtak dolaď
Co tu žvatláš? To je nějaký nový sleng či co? 6.1 jsem se netrefil ale moc dobře víš co jsem tam psal! A je to v rozporu s tim co jsi psal ty? Neni.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]