Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ashampoo - nenalezena vypalovačka

Od: ladnalada odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, mám v ntb nainstalovaný Ashampoo na vypalování. Ted se mi ale stalo, že jsem chtěla vypálit hudbu na cd-r a píše mi to hlášku:není nalezena vhodná vypalovačka. Vypaluji v sekci "Ripování hudby" kde je možnost délky hraní cd až 80 minut. Dělám něco špatně? Díky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Pří pálení na obyčejné CD je maximum 70Minut nebo 700 mega. Pálení větší velikosti musíš povolit jako Owerburn a to ještě bývá potom problém se zavřením - ukončením CD. Jestli mě někdo nachytá že kecám tak sorry. Owerburn jsem řešil naposled před nějakými pěti lety.
praivo*

Třeba při vypalování MP3 se na jedno CD vejde výrazně víc než 70 minut...

praivo*
hodnocení

0x

A jinde (vypalování dat) vypalování funguje?

doplněno 29.03.13 16:48:

Ještě se mi nestalo, aby někde nehrálo CD-RW. Zkus použít jiné (prázdné) CD. V jakém formátu tu hudbu vypaluješ?

ladnalada
hodnocení

Zkoušela jsem to ještě v sekci "vypalování souborů a adresářů - vytvořit nový cd", ale tam mám problém že mi to píše že nemám správné médium pro tento druh vypalování (přitom je to pořád to stejné cd-r, cd-rw mi nehraje v přehrávači a tak ho nepoužívám) a když se to jednou vypálí tak se mi při přehrávání v přehrávači některé písničky seknou a nejdou. Je nějaký lepší vypalovač který by toto nehlásil?

ladnalada
hodnocení

Můj cd přehrávač není zrovna nejnovější, je už dobrých 15 let starý, ale prostě cd-rw v něm nejde přehrát. Stahuju ve formátu mp3 tak vypaluju asi taky v mp3. Už jsem vyzkoušela hodně nových prázdných cd

dericcaster*
hodnocení

0x

Také se s tímto problémem občas setkám. Používám Ashampoo už několik let a čas od času, při spuštění programu prostě nenajde vypalovačku. Program zavřu a znovu otevřu a je to OK. Program mi vyhovuje a toto mě neobtěžuje natolik abych to řešil, tak na to prdím. Pokud tě Vás to ale štve, tak zkuste program reinstalovat, či jiný vypalovací software.

ladnalada
hodnocení

Zkusila jsem to a je to zas v pořádku. pro příště budu vědět že stačí jen program zavřít a bude to fungovat. Byla jsem zvyklá na nero Start Smart ale na ntb nebyl a tak jsem stáhla Ashampoo,jinak se na něj ale stěžovat nemůžu. díky moc

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]