Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak propagovat blog?

Od: dellfolchart odpovědí: 3 změna:

Ahoj, je mi 13, a před třemi měsíci vznikl můj blog.

Chápu, že hned ze začátku tam mít žádný nával nebudu, ale poraďte.

Jak dát lidem o blogu vědět, jak zaujmout, nebo jak vylepšit?

Děkuju za každou odpověď :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

tlapka*
hodnocení

3x

Hodně záleží, pro koho je blog určen svými tématy - je to všeobecný deníček a zápisníček Tvých nápadů, nebo má dané nějaké téma (koníček apod.)? Můžeš navštívit ostatní blogy a vyměňovat si s nimi ikony, takže jim poskytneš reklamu a oni Tobě, ale mnoho blogerů tuto možnost nebere jako dost "reprezentativní". Nejvíce se "prodává" obsah, pokud je dobrý.

Zkus naopak obcházet ostatní blogy ty sám a vyjádři se do komentářů k některým článkům. Když vidím smysluplný komentář, vždycky se kouknu, kdo mi ho napsal a často se "chytím" mezi jeho nové čtenáře. Když ale vidím "šupáá blogís, koukni plsky ke mě (ještě s hrubkou)", tak mě to všechno, jen nenamotivuje k návštěvě. *smich*

Držím palce. :)

dellfolchart
hodnocení

Můj blog je literární, tedy píšu básně, příběhy, a jen tak si fantazíruju :)

Nejvíc mne ale trápí přehnaná a sprostá kritika :(

(jo a mimochodem, jsem ta ;) )

tlapka*

Áha, promiň. :) Pak je ještě možnost založit si profil na serverech saspi.cz (ten mám odzkoušený a byl nejlepší), liter.cz a podobných literárních serverech, případně tam také odkázat na blog. Dostaneš tak i "zasvěcenější" ohlesy než od některých náhodných čtenářů. Bohužel, těmto typům kritiky se vystavuje každý, kdo něco publikuje - i kdyby to byla jen blbá zpráva o změně počasí. Důležité je rozlišit konstruktivní kritiku a tuhle, která tě má jen zranit. ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]