Nejste přihlášen/a.
jakym programem muzu prosim napevno posunout zvukovou stopu o nekolik sekund ve videu, aby se to do toho videa tak i ulozilo potom? dik
v jakemkoli na upravu videa.. edius, pinnacle, adobe premiere, jakykoli profesionalnejsi soft, ktery pracuje se stopami
doplněno 29.03.13 15:26:no a 30denni trial nestaci?
Tak to jsem netušil, já ho nepoužívám. V tom případě to nejdřív zkonvertovat (třeba FormatFactory) do potřebného formátu, upravit a zkonvertovat zpátky. Je ale otázka, co několikeré formátování udělá s kvalitou. Každopádně si to s tím chce trochu pohrát.
doplněno 29.03.13 14:21:(Tahle odpověď je na nemožnost otevření .AVI v Moviemakeru.)
ok, do VideoPadu jde otevřít avíčko
takže teď posunout zvuk přesně o 2 sekundy dopředu (kde můžu hýbat tou zvukovou stopou prosím?) a pak zmáčknout Export video
doplněno 29.03.13 15:30:skrýnšot s11.postimg.org/...
Abys mohl pohnout zvukem, klikni pravým tlačítkem na zvukovou stopu a zvol "Unlink sound clip(s)". Pak "Save Movie".
doplněno 29.03.13 15:32:Nebo "Export Video" - asi mám jinou verzi.
doplněno 29.03.13 15:52:Napřed samozřejmě musíš videosoubor přetáhnout dolů na to dvě barevné lišty.
V této verzi se výše uvedené volba jmenuje "Unlink from Video".
doplněno 29.03.13 16:23:Ach jo... Ve VideoPadu odpojíš zvukovou stopu od videa, posuneš ji o ty dvě vteřiny a uložíš. V čem je problém?
doplněno 29.03.13 16:46:Prostě tu stopu chytni a posuň doprava, nechápu, co je na tom tak složitého.
pravým myšítkem na fialovou stopu dole mám jen možnosti
Lock
Collapse
Mute
Rename
Delete
doplněno 29.03.13 16:17:to mám vyextrahovat audio stopu, upéravit ji někde (posunout o 2s ve wav editoru), smazat původní audio ve filmu a přidat tam upravenou stopu aido jo?
doplněno 29.03.13 16:40:jsem na začátku audiostopy, dole je červené šoupátko, čekal bych že ctrl+a se označí stopa a pk ji posunu? nejde. co vložit 2 sec ticha na začátek nějak?
doplněno 29.03.13 16:58:nelze, jen můžu označit kus audia pomocí in a out pointů a zadat fade out/fade in.
ve které verzi to teda funguje správně?
Ale jde to. Chceš video?
doplněno 29.03.13 17:02:Mám teď stejnou verzi jako ty.
doplněno 29.03.13 19:04:
asi bude potřeba instruktážní video no, kdybs měl prosím minutku ho nahrát, dík
doplněno 30.03.13 17:16:jo to byla řečncká otázka s tím videem. no draqgnout stopa nejde jen se tam posouvá to červené označovátko, jak píšu kus stopy jde označit pomocí in a out pointů a jediná funkce, která jde pak uplatnit na takto vybraný kus stopy jen fade in/fade out
covece kdyby sis stahl tu premieru, uz to mas davno hotove, unlink audio drapnes posunes zkusis ulozis, ne nadarmo Adobe cti ergonomii pri praci
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.