Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak napevno posunout zvukovou stopu ve videu?

Od: jaromir83* odpovědí: 15 změna:

jakym programem muzu prosim napevno posunout zvukovou stopu o nekolik sekund ve videu, aby se to do toho videa tak i ulozilo potom? dik

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

To by měl umět každý program na zpracování videa. Já mám "Studio", ale měl by to umět i "MovieMaker", který je součástí Widows..

jaromir83*
hodnocení

v Moviemakeru mi nejde otevřít *.avi soubor

joudic*
hodnocení

0x

v jakemkoli na upravu videa.. edius, pinnacle, adobe premiere, jakykoli profesionalnejsi soft, ktery pracuje se stopami

doplněno 29.03.13 15:26:

no a 30denni trial nestaci?

jaromir83*
hodnocení

rozhodující je aby to byl freeware

praivo*

Třeba VideoPad.

doplněno 29.03.13 14:21:

Proč konvertovat?

Tak to jsem netušil, já ho nepoužívám. V tom případě to nejdřív zkonvertovat (třeba FormatFactory) do potřebného formátu, upravit a zkonvertovat zpátky. Je ale otázka, co několikeré formátování udělá s kvalitou. Každopádně si to s tím chce trochu pohrát.

doplněno 29.03.13 14:21:

(Tahle odpověď je na nemožnost otevření .AVI v Moviemakeru.)

jaromir83*
hodnocení

ok, do VideoPadu jde otevřít avíčko

takže teď posunout zvuk přesně o 2 sekundy dopředu (kde můžu hýbat tou zvukovou stopou prosím?) a pak zmáčknout Export video

doplněno 29.03.13 15:30:

skrýnšot s11.postimg.org/...

praivo*

Abys mohl pohnout zvukem, klikni pravým tlačítkem na zvukovou stopu a zvol "Unlink sound clip(s)". Pak "Save Movie".

doplněno 29.03.13 15:32:

Nebo "Export Video" - asi mám jinou verzi.

doplněno 29.03.13 15:52:

Napřed samozřejmě musíš videosoubor přetáhnout dolů na to dvě barevné lišty.

V této verzi se výše uvedené volba jmenuje "Unlink from Video".

doplněno 29.03.13 16:23:

Ach jo... Ve VideoPadu odpojíš zvukovou stopu od videa, posuneš ji o ty dvě vteřiny a uložíš. V čem je problém?

doplněno 29.03.13 16:46:

Prostě tu stopu chytni a posuň doprava, nechápu, co je na tom tak složitého.

jaromir83*
hodnocení

pravým myšítkem na fialovou stopu dole mám jen možnosti

Lock

Collapse

Mute

Rename

Delete

doplněno 29.03.13 16:17:

to mám vyextrahovat audio stopu, upéravit ji někde (posunout o 2s ve wav editoru), smazat původní audio ve filmu a přidat tam upravenou stopu aido jo?

doplněno 29.03.13 16:40:

jsem na začátku audiostopy, dole je červené šoupátko, čekal bych že ctrl+a se označí stopa a pk ji posunu? nejde. co vložit 2 sec ticha na začátek nějak?

doplněno 29.03.13 16:58:

nelze, jen můžu označit kus audia pomocí in a out pointů a zadat fade out/fade in.

ve které verzi to teda funguje správně?

praivo*

Ale jde to. Chceš video?

doplněno 29.03.13 17:02:

Mám teď stejnou verzi jako ty.

doplněno 29.03.13 19:04:

jaromir83*
hodnocení

asi bude potřeba instruktážní video no, kdybs měl prosím minutku ho nahrát, dík

doplněno 30.03.13 17:16:

jo to byla řečncká otázka s tím videem. no draqgnout stopa nejde jen se tam posouvá to červené označovátko, jak píšu kus stopy jde označit pomocí in a out pointů a jediná funkce, která jde pak uplatnit na takto vybraný kus stopy jen fade in/fade out

praivo*

Tak si nainstaluj CamStudio a nahraj, co s tím děláš.

joudic*
hodnocení

0x

covece kdyby sis stahl tu premieru, uz to mas davno hotove, unlink audio drapnes posunes zkusis ulozis, ne nadarmo Adobe cti ergonomii pri praci

praivo*

Vždyť ve VideoPadu se to dělá úplně stejně, nevím, co s tím dělá, že mu to nejde.

jaromir83*
hodnocení

ok už to jde, já se tu stopu pokoušel upravovat nahoře v tom prostředním okně.

DÍK

doplněno 30.03.13 18:10:

omg on ten soft nejde shodit na lištu mi tu bude 2 hod blokovat půl plochy

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]