Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Návrh interiéru

Od: lionell odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,

nevíte někdo o nějakém prográmku, pro návrhy interiérů? Nejlépe pro amatéry.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladaadal*
hodnocení

0x

Já používám Room Arranger, ale je jich spousta jiných, stačí zabrousit na Slunečnici nebo Stahuj a hledat navrhování interiérů. Pak už si jen vybereš podle licence, jazyka a hodnocení.

mowla*
hodnocení

0x

Používám SweetHome ( sweethome3d.com/... ), jeho jediné omezení je, že neumožňuje v jednom plánu (souboru) plánovat více, než jedno podlaží (další etáž -> další soubor).

ladaadal*

Mowlo, z toho si nic nedělej. RommArr to umí, ale při kreslení třetího podlaží (půdy) se to ve 3D prohlížení začalo kousat, motýlý prohlížení bylo jak sestřih ob 10 snímků ve filmu a když jsem dokreslil sklep a přilehlou garáž, tak se s tím nedalo vůbec pracovat. Takže jsem to musel celé překopat, aby se to dalo používat.*smich*Ale na byt nebo přízemí a patro je to super. Zkreslil jsem si v tom komplet domek se zahradou, garáží a kůlnou.

mowla*

No jo, Laďo, já si prostě kreslím každé podlaží zvlášť - jen jednou jsem si ´naběhl´, když jsem v jednom podlaží posunul schodiště a stoupačku a ve druhém ne, od té doby si na takové ´ptákoviny´ dávám pozor...

*smich*

doplněno 29.03.13 10:25:

No jo - ´profíci´ (architekti a projektanti) si tyhle fórky odbudou na škole a pak se nemají čemu smát - to my, amatéři, jsme na tom lépe... *smich*

ladaadal*

To je normální. Já si strčil stoupačky k radiátoru místo na podlahu ke stropu a pak jsem čuměl, co mi to leze vedle k omína ze střechy*smich*. Taky jsem si jednou šupnul lampičku do obvodové zdi a pak ji marně hledal. Zapoměl jsem udělat výklenek.*haha*

doplněno 29.03.13 10:28:

Nojo, profíkům taky stojí za prdelí učitel a když sáhne na špatné tlačítko, tak ho vezme rákoskou přes prsty. My si to tlačítko musíme vyzkoušet, na co , potvora jedna, vlastně je.*smich*

praivo*
hodnocení

0x

FloorPlan 3D taky není špatný. Někde bych možná ještě našel PPK CD s verzemi 6 a 8.

ladaadal*
hodnocení

0x

Taky má něco Googl, ale nevím, jestli to není spíš na budovy než na interiér. Ale jak říkám, je toho hodně a každý se naučí s tím svým a to pak většinou doporučuje. Jednoduchý je každý, když se s ním naučíš. A než se naučíš, přijde ti divnej, protože ho ještě neovládáš.

joudic*
hodnocení

0x

pro amatery turbo floor plan

dagmar1*
Taky používám turbo floor plan, je docela dobrý a má hodně možností a někdy sweet home 3d na jednodušší věci.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]