Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
nevíte někdo o nějakém prográmku, pro návrhy interiérů? Nejlépe pro amatéry.
Používám SweetHome ( sweethome3d.com/... ), jeho jediné omezení je, že neumožňuje v jednom plánu (souboru) plánovat více, než jedno podlaží (další etáž -> další soubor).
Mowlo, z toho si nic nedělej. RommArr to umí, ale při kreslení třetího podlaží (půdy) se to ve 3D prohlížení začalo kousat, motýlý prohlížení bylo jak sestřih ob 10 snímků ve filmu a když jsem dokreslil sklep a přilehlou garáž, tak se s tím nedalo vůbec pracovat. Takže jsem to musel celé překopat, aby se to dalo používat.Ale na byt nebo přízemí a patro je to super. Zkreslil jsem si v tom komplet domek se zahradou, garáží a kůlnou.
No jo, Laďo, já si prostě kreslím každé podlaží zvlášť - jen jednou jsem si ´naběhl´, když jsem v jednom podlaží posunul schodiště a stoupačku a ve druhém ne, od té doby si na takové ´ptákoviny´ dávám pozor...
No jo - ´profíci´ (architekti a projektanti) si tyhle fórky odbudou na škole a pak se nemají čemu smát - to my, amatéři, jsme na tom lépe...
To je normální. Já si strčil stoupačky k radiátoru místo na podlahu ke stropu a pak jsem čuměl, co mi to leze vedle k omína ze střechy. Taky jsem si jednou šupnul lampičku do obvodové zdi a pak ji marně hledal. Zapoměl jsem udělat výklenek.
Nojo, profíkům taky stojí za prdelí učitel a když sáhne na špatné tlačítko, tak ho vezme rákoskou přes prsty. My si to tlačítko musíme vyzkoušet, na co , potvora jedna, vlastně je.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.