Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak přehrát video z netu přes Wifi na TV- 3?

Od: misa504* odpovědí: 6 změna:

ne, to video se tahá přímo z internetu právě tím odkazem co jsem předtím napsal pro soubor 888, to v PC není.

Kdyby mě to vykoplo z možnosti odpovídat, tak pošlu mailem zprávu.

doplněno 28.03.13 23:29:

jo a k tomu dotazu online v záložce konzoli. To jsem jen ukazoval, jaká struktura se vytvoří podle tohoto schématu v TV, takže Online videa budou v TV ve složce Online, tak jak jsem to vyfotil z obrazovky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

misa504*
hodnocení

Tak se mi podařilo...ten odkaz na video...Flash. Moc děkuji. Už jsem hodně asi daleko o realizace videa na TV

Nevidím složku Online na TV. Ukazuje se mi tam jenom to, co mám ve sdílení na PC. Zde na PC mám ve sdílení jen tři videa.

Nešlo by to video z Internetu nějak dostat do PC - uložit si jej.

misa504*
hodnocení

Tak zase třeba budeme pokračovat jindy, už toho bylo dost na mě. Až budete mít čas, tak se prosím ozvěte. Z kterého jste města?

Já Úpice-okres Trutnov.

misa504*
hodnocení

zkouška - obrázek - velikost

Jak přehrát video z netu přes Wifi na TV- 3?
misa504*
hodnocení

je to hodně malé a dělá to podle vás, tak nevím.

misa504*
hodnocení

a znova obr.

Jak přehrát video z netu přes Wifi na TV- 3? #2
misa504*
hodnocení

ta velikost je už dobrá, zvětšil jsem to v Microoftu Office 2010

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]