Nejste přihlášen/a.
Už to trvá tak 2 měsíce co začlo blbout google chrome. A teď ho chci odinstalovat a pak nainstalovat a všechny pluginy. Pořád mě to píše ať zavřu všechna okna google. Všechno mám zavřený, jan na ploše, tak na liště, ve start nabídce a nic nejde. Nevím co může být zapnutý. Poradíte prosím někdo? Děkuji
Odinstaluj ho, ale už ho znovu neinstaluj, existují lepší alternativy, které navíc tolik nezpomalují počítač, už jsem to sem několikrát psal.
Restartuj počítač (aby to opravdu neběželo nic navíc) a proveď následující.
1. Nainstaluj si některý z alternativních prohlížečů se stejným jádrem - třeba SRWare Iron (na těch stránkách najdeš i porovnání Ironu s Chromem = důvody, proč Chrome nedoporučuji) nebo COMODO Dragon (u toho si nejsem jistý, jestli v něm funguje dále zmíněná synchronizace).
2. Přihlaš se do Chromu i nového prohlížeče účtem na Googlu (@gmail.com)
3. Počkej, až se ti zesynchronizují uživatelská data (rozšíření, motivy, nastavení...). Teoreticky by běžící Chrome ani neměl být potřebný, ale jistota je jistota.
4. Chrome odinstaluj přes Revo Uninstaller v pokročilém režimu, všechen nalezený odpad smaž.
5. Pro jistotu restartuj počítač a pročisti CCleanerem.
6. HOTOVO!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.