Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde zvuk na prezentaci

Od: stanavaf® odpovědí: 14 změna:
Ahoj lidi, mám dotaz : vytvořila jsem prezentaci v Power Pointu (office pro XP), vypálím, na svým complu spustím, vše OK, jde i zvuk,
vložím do jiného comlu a tam se to spustí, vše jde, kromě zvuku. Nespouštím to u nikoho, kdo by si s tím hned nevěděl rady, je to takový comp maestro, ale ani on sám si neví rady ( první dotaz právě měl co mám za office). Já vím, nedávám Vám konkrétní info, ale sama je nevím a navíc je zvuk dost široký téma, já jen jestli se to třeba někomu taky nestalo, kdyžtak mě pošlete někam ...:(
Pa St.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
A neodkazuješ se náhodou na soubory co jsou jen na tvém disku a ne přímo v prezentaci? Já bych řekl že jo ;)
hodnocení

Ahoj, no to já nevím, jak to poznám, krom toho, že to jinde na comlu nejde nebo spíš jak to udělat, aby to teda šlo? Pakliže je tvá doměnka správná, potřebuju podrob. popis. Nevím teda proč mě to z onoho vypálenýho dvd jde spustit se zvukem a jemu bez zvuku *nevi* Díky St.
Nedělám prezentace... nicméně zvuk máš někde na disku a vkládáš ho do prezentace. Musíš ho dát nejlépe do stejného adresáře kde je prezentace a který taky vypaluješ na dvd. Poslední dotaz je zcela jasný páč to je pořád to samé- tobě to jede z disku, u něj na disku ten zvuk neni
hodnocení

no tak jó, jdeme konkrétizovat: przentace: C:/dokument and settings/moje jméno/pocha písničky: C:/dokument and settings/moje jméno/ plocha/písničky a zvuky do prezentace. Není to stejný adr.?*zed*St. A neřvi na mě, jsem citlivá *haha*
No holka to neni, udělej si třebas na ploše adresář prezentace a do toho dej jak písničku tak prezentaci a pak vkládek tu písničku...
hodnocení

aha, chápu a tím to bude vlastně v jedný linii a pak už bude ta prezentace kompletní a kompletně se vypálí. Dík. Ale víš co mě ještě napadlo, jsem vážně debil *bzum*, tak mě tak ber, když vložím dvd pro vypálení do mechaniky, je to vlastně vložení do E:/ , tam dám tu prezentaci a když do toho stejnýho E:/ dám ještě tu složku s těma písničkama nebude to vlastně taky na stejný urovni tak, aby si to ta prezentace tu hudbu pak při spuštění vzala právě odtud? Vážně už naposled Dík, jestli to nepůjde, už nebudu otravovat :(
Aplikace většinou používají relativní cesty což je jen cesta bez uvedení písmena jednotky- zjednodušeně řečeno a doufám že to tak dělá i powerpoint...

jirkahorak*
hodnocení

0x
problém je v tom že do prezentace vloíš pouze zástupce který najde cestu k zvukovému souboru a spstího ale když to spustíš na jiné mašině tak ho prostě nenajde, přímo na prezentaci si najdi vlastnosti toho zvuku a uvidíš že tam bude uváděna cesta k souboru, musíš si dát bacha jak tam ten soubor dáváš.

pegiiisek
hodnocení

0x
Ahojiiik jj tak presne to se mi stalo taky ale cim to je to fakt netusim :(... jo a potrebovala bych se taky na necko zeptat ja jsem si udelala v prezentaci asik 10 obrazku ale neim jak to mam udelat kdyz chcu aby mi ten zvuk hral postupně u všech *plac*plsky poradte ... predem dekuji cusííík *afro*
hodnocení

Ahoj, tak teď doufám, že jsem tě dobře pochopila, a že ti dobře poradím. Rozepíšu se tak, jako bych radila sama sobě. Otevřeš si tu přezentaci, na straně máš všechny ty obrázky, které v té prezentaci máš, vybereš si ten obrázek, na kterém má ta hudba začít hrát. Nahoře máš možnosti : Soubor, úpravy ..., ty si vybereš VLOŽIT (levou myší), najedeš na VIDEO A ZVUK, rozšíří se ti možnosti a tam vybereš (levou myší) ZVUK ZE SOUBORU, pak vybereš písničku, kde ji máč v PC uloženou, dáš OK. Na obrázku se ti pak ukáže malinkej rozhlásek s notičkama a současně se tě pomocník office ptá, ty na jeho otázku ťukneš (levou myší) na ANO. ( ten malinkatej rozhlásek se dá chytnou a umístit do obrázku kam potřebuješ) . Potom na ten rozhlásek ťukneš (pravou myší) a vybereš VLASTNÍ ANIMACE (levou myší) , tam bude tabulka a v ní ta tvá vybraná písnička, u ní je malá šipečka na tu ťukneš (pravou m.) a vybereš MOŽNOSTI EFEKTU (levou m.) a na EFEKTu vybereš zastavit přehrávání - vybereš PO:_____(napočítáš si obrázky, kdy se ti ta hudba má zastavit) a napíšeš to do toho čtverečku, dáš OK.
Kdybys chtěla, aby to hrálo jen u toho vybraného obrázku, dáš ZASTAVIT PŘEHRÁVÁNÍ - PO AKTUÁLNÍM SNÍMKU, dáš OK.
No a nakonec musíš vyzkoušet časování : Nahoře vybereš PREZENTACE (levá m.), vybereš VYZKOUŠET ČASOVÁNÍ (levá m.), spustí se ti prezentace, ty si to jen prohlížíš a posloucháš a až se ti zdá, že by se obrázek měl přepnout, ťukneš (levá m.) na šipečku. Až dojdeš na konec dáš jen ANO. Pak v celé prezentaci uložíš změny a mělo by byt hotovo. Ahoj St.
pegiiisek
Hrozne moc ti dekuji ses zlato fakt super *palec*
hodnocení

Vůbec není zač, nejsem vůbec počítačový mistr a zrovna takovéto rozsáhlé odpovědi potřebuji dostávat i já.
Takže pánové velmistři, asi takhle nějak , ju *smich*. Čau St.
jirkahorak*
něco podobně dlouhého jsem napsal naposledy když jsem psaal na maturu úvahu a už takové romány nemůžu nikdy zvládnout-přehřál by se mi procesorek co mám v hlavě*smich*
hodnocení

Čau, to je právě ono, patříš mezi ty, kteří věci ovládají a je pro tebe namáhavé a zbytečné se o věcech dlouze rozepisovat , je mě to jasný v podstatě tvé myšlenky jsou v podobě www a když se v noci náhodně vzbudíš na toaletu, jdeš zkontrolovat na PC elektronickou poštu, ne, vím, to není zavislost, prostě jdeš zrovna kolem... *haha* . Ale my jsme prostě jednodušší, potřebujeme detailní zapis. jinak pochopitelně před vašemi znalostmi klobouk dolu a díky, že tu pro nás jste *palec**pusa*. Ahoj St.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]