Nejste přihlášen/a.
Můžete mi prosím pomoc? Mám k notebooku Asus N61Vn Win 7 Pro 64bit připojenou univerzální dokovací stanici Asus HZ-1 a do ní mám do audio konektoru zapojené repro. Automaticky se nainstalovaly ovladače a v zařízení pro přehrávání je mám jako USB Multimedia Audio Device a pokud je nastavím jako výchozí zařízení, tak ale repro nefungují. Už nevím, co dělat, nevím, proč nehrají. Napadá vás něco, co by mohlo pomoc?
Ve Regulátor hlasitosti (vpravo dole na liště) je možná stažen regulátor hlasitosti pro externí repráky na nulu.
nepřestane. dále hrají interní repro notebooku a pokud v zařízení pro přehrávání nastavím USB Multimedia... tak nehrají ani jedny. Už vážně nevím, co s tím Zkoušel jsem i všechna zvuková zařízení odinstalovat a vše nainstalovat znovu a nepomohlo to.
a sluchátka by v docku hrála? Nevím jak tady u této dokiny je řešeno vypnutí interních repráků, řekl bych, že když zatlačím jack externích repro do docku, tak kontakt na konci jacku předá informaci ntb k vypnutí interních repro.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.