Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ntldr nenalezen

Od: zuioppp odpovědí: 11 změna:
Dobry den, včera jsem instalov win xp na svůj notebook ale dnes kdy ho chci zapnout tak mi to Pise výše zmíněnou hlasku.. CD u sebe teď nemam protože jsem odjel pryč. Da se to udělat i nějak jinak? Jo a ani žádný jiný notebook nemam.. Pisu z mobilu tak omouvte můj pravopis

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

To je bootovací soubor windowsu,lze ho dodat i ručně,HDD dejte do jiného PC a zkopírujte ho do systemového disku.Je na internetu ke stažení i s postupem.

dzjhds
Pisu, ze u sebe teď nemam žádný ji nu notebook, tak ho tam asi nedám.. Ale diky za pomoc.

praivo*
hodnocení

0x

Bez instalačního média nebo nějakého způsobu zkopírování tohoto souboru do nefunkčního počítače s tím nic neuděláš.

ovsem.net/...

support.microsoft.com/...

doplněno 12.04.13 19:37:

Je to médiu v pořádku? Taky je možné, že je rozbitý HDD.

kenseiarrs*
Tak nakonec jsem sehnal originál CD s win xp ale při instalaci to napíše ze soubor xxxx.XX například nejde zkopírovat.. nova in stal nepomaha
kenseiarrs*
CD je v pořádku,hdd taky..
praivo*

Čím sis to ověřoval?

kenseiarrs*
hodnocení

0x
Tady je screen
Ntldr nenalezen

CD ROM v háji stoprocentně ...

jirbar*
hodnocení

0x

Je normální měnit loginy jak bačkory?

kenseiarrs*
Kdo říká, že jsem normální?
mourekk

to co je na fotce bud vadné CD nebo vadná mechanika CD. Možná ještě zkontrolovat paměť , memtest a nechat běžet celou noc. A samozřejmě muže byt v HDD chybka

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]