Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ma smysl levna LASEROVKA na samolepky?

Od: veselytiskar odpovědí: 4 změna:

Dobry den,
rad bych si obcas vytiskl barevnou samolepku na pruhlednou folii. (logo na plastove krabicky, nebo na dvere). Nechce se mi s kazdym navrhem behat do reklamky, i kdyz je mi jasne, ze by to bylo levnejsi :)
Proto se ptam, ma smysl koupit nejlevnejsi laserovku a tisknout si to sam?
alfacomp.cz/...
mam v merku ty prvni tri kusy... Kterou doporucite? Jak mne to pak vyjde treba s repasem toneru? Jsem zvykly na inkoust, kde mam zanedbatelne naklady na tisk pri pouziti refillu a zrejme bych dale pouzival inkoust a tohle nechal jen na ty stitky, aby "dlouho vydrzela".
Ma takova investice smysl, nebo to bude stat za houby a proc?
Diky,
Petr

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

1x

Z těch prvních tří doporučím Xerox, toner (černý) lze koupit pod 700,- (2000 stran), barevné (1000 stran) jsou o něco levnější.

Ale - pro laserový tisk musíš mít folie s vysokou tepelnou odolností (jsou docela drahé), běžná folie se roztaví.

veselytiskar

Diky za tip. Jeste se zeptam, nemas tuseni, zda je nejak specificky ten barevny tisk na folie? U canonu jsem se totiz docetl, ze na folie tiskne jen cernobile (nevim proc) a u xeroxu o foliich vubec nepisou.

Co myslis? Je mi jasne, ze potrebuju specialni folie na laser, s tim pocitam, ale zajima mne, jestli to vubec vsechny tiskarny podporuji.

P.

mowla*

Netuším, proč by tisk na folie měl být jiný, než na papír... ;)

Na Phaserech (tehdy ještě Tektronics) jsem na folie tisknul poměrně běžně.

j0ck3r*
hodnocení

0x

Skus se zeptat znamych ve firmě, myslim si že ti by ti mohli pomoc. At se zeptaji ve firmě protože tam většinou damolepky dělaji(i proti vodě).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]