Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dlouhé pípání po zapnutí

Od: mattabos* odpovědí: 3 změna:
ahoj,
reinstaloval jsem systém windows a po restartu počítače mi pípl jednou jako vždy a potom začne vydávat dlouhé nepřetržité pípání... paměti RAM jsou zasunuty správně. pípání vychází zepředu kde je jen hdd a ten jsem vyměnil za jiný a stejně to dál pokračuje...
díky za každou odpověď

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

0x
mattabos*
hodnocení

děkuji za stručnou odpověď ale obávám se že mi je k ničemu... mám dvě paměti a i při odpojení každé z nich pípání neustalo... a navíc před reinstalací win fungovaly a pochybuji že by se jen tak za hoďku obě rozbily...

Je to pípání z PC reproduktorku? Mě se pravidelně ozývalo nepříjemné zapísknutí a zjistil jsem, že to dělá relativně nový HDD Seagate 2TB, který mám jako úložiště. Po pátrání po netu jako možnost, že se nemá rád HDD s se zdrojem (nějaké intenferce či co). Dal jsem před HDD filtr z odporu 1 Ohm a elyt 470M/16V do 12 V větve. A je klid. Zkuste jiny zdroj.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]