Nejste přihlášen/a.
Zdravím ...mám hodně zvláštnín problém ... hrál jsem jednu modifikovanou hru ... no a ta při každém hození na plochu přestane pracovat ... takže jsem hrál a nejspíš jsem klikl na start a minimalizoval hru ... jenže ta začala zuřivě blikat ( neustále se posunovala do popředí) takže jsem dál ctrl + alt + delete a chtěl ji ukončit ... jenže to nelo protože jsem nemohl okno správce úloh "vidět" ... takže jsem pc (notebook) natvrdo restartoval ( vytýhl baterku) a pc rozjel ho .. jenže mám jen 1 účet a to samozřejmě administratorsky ... a když jsem se tam chtěl přihlásit tak prostě tvrdí že zádávám špatné heslo ... jenže to samozřejmě nedělám (zkousil jsem pro sich 2 klávesnice a všechny hesla jaká jsem kyd použil) prostě to nejde ... ná obou discích mám nastaveno sdílení všech souborů ( bezpečnostní riziko ale snad tak získám zpět má data ) nemám disk ani kód instalace systému... podařilo se mi získat data pomocí sítáku a druhéh ntb ale ne z disku se systémem ... co ted můžu dělat? (windows mam legální ale ntb je školní takže kod ani cd mi nedali ) chci zachránit data z disku C ale jak? dá se nějak zruit heslo v biosu? a zkusil jsem pustit si nouzový režim ale hned jak v něm naběhne možnost přihlásit tak se ntb restartuje a spustí se "normálně" díky za každou radu která mi pomůže nebo mě přivede na nápad
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.