Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bratr mi zrušil oprávnění

Od: frkotou* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, bratr mi zrušil oprávnění účtu v systému windows xp. Přitom jsme se všichni dohodly že správce počítače jsem já, protože počítačům rozumím nejvíc z naší rodiny a každému radím a opravuji chyby. Nebyla by nějaká možnost ho získat, anichž by jsem se dohodl z bratrem?

Bratr mi zrušil oprávnění

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

0x

Všechno jde.

kdosiodjinud.cz/...

praivo*
hodnocení

0x

Když tak rozumíš počítačům, tak bys taky měl umět hledat. jnp.zive.cz/...

frkotou*
hodnocení

Tak promiňte už jsem si to udělal přez nouzový režim a vytvořil nový ůčet z oprávněním a změnil účty.

daniell*
hodnocení

0x

ty odkazy které jsou tu vloženy jsou bezchybné půjde to tak , když se bratr pasoval na správce tak ať spravuje až se něco stane řeknětemu ať jsi to tedy udělá sám ...

hodnocení

0x

A nebylo by lepší si s bratrem promluvit a domluvit se, než nějaké zjišťování hesla a podobné "hova..ny".

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]