Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zbraně ve Skyrimu

Od: soody odpovědí: 3 změna:

Dobrý den

Poradíte mi prosím jak to je s těmi levly ve skyrimu?Jsem 18 level a co můžu najít je maximalně trpasličí jednuručák u obchodníka..V oblivionu to bylo nějak že od 15 levlu se prodavali elfske zbraně ,ale tady nic.Neví někdo jak to teda je?Od jakyho levlu se začnou prodavat elfske zbraně atd.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dzordz*
hodnocení

0x

Přesná čísla nevím, ale postupně se to myslím trochu zlepšuje. Možná to závisí i na konkrétním npc, kovář v první dědině (u skyforge?) má jedny z těch lepších. Věci, vylepšené smithing skillem (i když se na něj nesoustředíte a máte ho jen do počtu), jsou často lepší, než holé věci o dvě třídy výš.

hodnocení

0x
Nejlepsi je, udelat si zbrane sam. "Nauc" se kovarstvi, a vyrob si treba Daedricke veci :)
doplněno 27.03.13 22:59: Take mi to stacilo do 74 levlu :)

hodnocení

0x

Každý kovář v každém městě prodává jiné zbraně. I tak je ale nejlepší je získat z dungeonů při boji. Někdy na 3. lvl jsem našla v jedné jeskyni obouručák, který mi i po vylepšování, zůstal až do nějakého 20. lvl, protože byl prostě nejlepší.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]