Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Warcraft III - cestování po vodě

Od: davidhavel* odpovědí: 4 změna:
Ahoj, jen takový malý, dost možná přitroublý dotaz, ale se svým bratrem se přeme, zda je možné v této hře nějak cestovat po vodě - resp. jak vytěžim zlato v dole, který je "za mořem"?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
uz dlouho jsem to nehral, ale myslim, ze proste preplavis delniky, vybudujes na ostrove novy hrad (zakladnu) a sbiras to zlato primo do ni. Penize pribyvaji na ucet a muzes je vyuzit na jinem kontinentu... ne? :)
davidhavel*
No jo, ale právě jde o to, jak přeplavit dělníky, páč lodě - ani přístav jsem ve war III nenašel... ve II to bylo, ale tady?
Trojku jsem moc nehrál,ale napadá mě zda to neni třebas tim že hraješ kampaň a k lodím jsi se ještě nedostal? Jen hádám...
davidhavel*
hodnocení

Já tu hru již"otočil"za lidi a teď ji hraji s bráchou po síti, ale nějak jsme to nevykoumali, leda že by mohly přes vodu jiné"národy"než jsou lidé... :-? ale za ty mne hrát nebaví.. takže to vypadá, že mám smůlu a na důl plný zlata za vodou můžu jen tak slintat :(:D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]