Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Youtube v japonštině a nelze se přihlásit

Od: monicka* odpovědí: 17 změna:

Ahoj,
dnes se mi začalo ukazovat Youtube v japonštině.. přikládám obrázek
q3.cz/...
A jako další věc, která mne štve více je ta, že mi nejde se přihlásit.. Pokud se zkusím přihlásit pomocí svého Jména a hesla, informuje mne to, že heslo je správné, ale že přihlašování se přes jméno již není možné, ať se přihlásím přes emailovou adresu (kterou to tam mimochodem napíše), ale když to tak učiním, hlásí mi to špatné jméno nebo heslo..
Děkuji za rady

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zepe*
hodnocení

0x
dal bych vymazat cookie mezipamet prohlizece.Najiném prohlížeči to jde bez japonštiny?
monicka*
hodnocení

To už jsem udělala...
A jiný prohlížeč nemám

zepe*

tak šup na youtube myší až dolu na stranku tak je nastaveni jazyka a zeme tam to zmenit

doplněno 27.03.13 16:41:

.

doplněno 27.03.13 16:41:

ups :)

Youtube v japonštině a nelze se přihlásit
praivo*

1. Takže používáš Internet Explorer? V jaké verzi?
2. A co ti brání nainstalovat si na zkoušku třeba Firefox?

doplněno 27.03.13 17:04:

Pardon, nevšiml jsem si lišty FF.

Co myslíš tím, že jsi IR odinstalovala? IE není možné úplně odinstalovat bez poškození Windows..!

doplněno 27.03.13 17:05:

*IE odinstalovala?...

doplněno 27.03.13 19:23:

Takhle se pouze vypnul, ne odinstaloval (je tam, ale není vidět). Takže nevidím problém v tom ho znovu zapnout a zkusit YouTube.

monicka*
hodnocení

Ne, Internet Explorer opravdu nepoužívám, na tom obrázku jde dokonce vidět podle panelu, že používám Mozillu Firefox
Internet Explorer jsem odinstalovala, protože přesto že jsem ho nepoužívala, Windows mi s ním stejně něco hlásil

monicka*
hodnocení

Přidat nebo odebrat programy a Přidat nebo odebrat součásti systému

zepe*
hodnocení

0x

snad se povede obrazek :)

doplněno 27.03.13 17:08:

tak bych dal na zkousku google chrome a pokusil bych se prihlasit pres nej co se bude dít

Youtube v japonštině a nelze se přihlásit #2
monicka*
hodnocení

Mám tam češtinu a u země mám i českou republiku (I když je to opět japonsky)
Ta japonština takový problém není, trochu japonsky umím, trápí mne spíš nemožnost se přihlásit

To šifrované připojení máte schválně? Adresa začíná https:www...

Zkusil bych načíst stránku bez šifrování. (bez toho s)

monicka*
hodnocení

dělá to úplně to samé

dzordz*
hodnocení

0x

Daří se přihlásit na google? Pokud ano, tak při přihlašování zatrhněte stálé přihlášení, vlezte na youtube a jen klikněte na modré v rohu, problikne to tam a zpátky a budete přihlášená, bez vypisování čehokoli.

monicka*
hodnocení

Právě že jsem to měla a když se mi změnil ten jazyk tak mne to i odhlásilo
Já nevím, Google nepoužívám

praivo*

Jen tak pro jistotu: Vymazat mezipaměť (cache) a cookies (ať už ve FF nebo třeba přes CCleaner) jsi zkusila?

doplněno 27.03.13 20:16:

Omlouvám se, nevšiml jsem si toho.

doplněno 27.03.13 20:17:

Jaký je problém znovu aktivovat IE a zkusit to v něm?

dzordz*

V tom případe ještě možno zkusit -> support.google.com/...

ferda60*

Někdy vloni v létě začala akce, kdy přihlašování dávalo výzvu aby se propojil účet YouTube s účtem Google. Ten email, který ti YouTube vypíše do přihlašování musí být shodný s přihlašovacím mailem účtu Google, jinak se přihlásit asi nepůjde, resp. byla informace, že nepropojené účty budou časem (teď?) nějak dost funkčně omezené.

support.google.com/...

Youtube v japonštině a nelze se přihlásit #3

monicka*
hodnocení

Děkuji všem, už vše funguje jak má, snad se to nebude opakovat

praivo*

A co teda pomohlo?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]