Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
dnes se mi začalo ukazovat Youtube v japonštině.. přikládám obrázek
q3.cz/...
A jako další věc, která mne štve více je ta, že mi nejde se přihlásit.. Pokud se zkusím přihlásit pomocí svého Jména a hesla, informuje mne to, že heslo je správné, ale že přihlašování se přes jméno již není možné, ať se přihlásím přes emailovou adresu (kterou to tam mimochodem napíše), ale když to tak učiním, hlásí mi to špatné jméno nebo heslo..
Děkuji za rady
tak šup na youtube myší až dolu na stranku tak je nastaveni jazyka a zeme tam to zmenit
doplněno 27.03.13 16:41:.
doplněno 27.03.13 16:41: ups
1. Takže používáš Internet Explorer? V jaké verzi?
2. A co ti brání nainstalovat si na zkoušku třeba Firefox?
Pardon, nevšiml jsem si lišty FF.
Co myslíš tím, že jsi IR odinstalovala? IE není možné úplně odinstalovat bez poškození Windows..!
doplněno 27.03.13 17:05:*IE odinstalovala?...
doplněno 27.03.13 19:23:Takhle se pouze vypnul, ne odinstaloval (je tam, ale není vidět). Takže nevidím problém v tom ho znovu zapnout a zkusit YouTube.
snad se povede obrazek
tak bych dal na zkousku google chrome a pokusil bych se prihlasit pres nej co se bude dít
Mám tam češtinu a u země mám i českou republiku (I když je to opět japonsky)
Ta japonština takový problém není, trochu japonsky umím, trápí mne spíš nemožnost se přihlásit
To šifrované připojení máte schválně? Adresa začíná https:www...
Zkusil bych načíst stránku bez šifrování. (bez toho s)
Daří se přihlásit na google? Pokud ano, tak při přihlašování zatrhněte stálé přihlášení, vlezte na youtube a jen klikněte na modré v rohu, problikne to tam a zpátky a budete přihlášená, bez vypisování čehokoli.
Právě že jsem to měla a když se mi změnil ten jazyk tak mne to i odhlásilo
Já nevím, Google nepoužívám
Jen tak pro jistotu: Vymazat mezipaměť (cache) a cookies (ať už ve FF nebo třeba přes CCleaner) jsi zkusila?
doplněno 27.03.13 20:16:Omlouvám se, nevšiml jsem si toho.
doplněno 27.03.13 20:17:Jaký je problém znovu aktivovat IE a zkusit to v něm?
Někdy vloni v létě začala akce, kdy přihlašování dávalo výzvu aby se propojil účet YouTube s účtem Google. Ten email, který ti YouTube vypíše do přihlašování musí být shodný s přihlašovacím mailem účtu Google, jinak se přihlásit asi nepůjde, resp. byla informace, že nepropojené účty budou časem (teď?) nějak dost funkčně omezené.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.