Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám na svém počítači Win 7 a vždycky jednou za čas se mi tam objeví normálně v tento počítač disk E:Recovery jako jednotka disků (je tam C:s daty Q:s Microsoft office a tenhle se tam zobrazuje řekněme jedmou za měsíc), málokdy se tam objeví a je vidět, ale přijde mi, že je něco špatně, že se ukazuje.. nemůže to být třebas virus? nebo třeba, že si pc takhle říká, že mám udělat reinstal? měla jsem tam nějaké trojany tak nevím.. díky za každou radu
Není váš PC notebook? Oddíl Recovery totiž používají notebooky - typicky ASUS - k obnově OS. Standardně by v systému neměl být vidět, jen ve správci disků. Pochybuji, že je to virus, ale všechno je možné.
doplněno 26.03.13 19:45:Na Vašem místě bych tedy notebook prohlédl debordelizátory (viry, spyware apod...) Nejspíš je to jen nějaký občasný bug a pokud bude NB čistý a jinak funguje dobře, tak bych se s tím smířil.
ano je to notebook mám Sony vaio, ale nerví mě to, že se to tam ukazuje no.. ten oddíl tam je dokonce tlačítko pro obnovu systému které už jsme tolikrát měla sto chutí použít.. :D
doplněno 26.03.13 19:51: mám ho prohlédnutý spybotem a eset tim online scannerem uvidím zatím to necháma stejně jsem si to chtěla pak přeinstalovat abych měla opravdu 100% jistotu, že je čistý a tak... ale je to prostě jak na potvoru měla jsem mininotebook, který mám momentálně jako převozní a žádné problémy ani viry tenhle mám 6 měsíců a furt něco, jinak díky moc za rady
a neshoduje se třeba výskyt viditelnosti E: s vložením Flashky nebo karet (SDHC apo)? Hlavně u těch karet v adaptéru dochází s přidáním k přeskupení disků. To E: je na raně
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.