Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
chtěl bych se zeptat na jednu konkrétní věc k mému netbooku Lenovo IdeaPad S100.
Tím, že je tam dobrá grafická karta a výkonný procesor, mi 1 GB RAM nestačí. Po startu je dostupných pouze 100 MB, což stačí tak na 2 záložky v Google Chrome, pak se to seká.
Otázka tedy zní: Na jakou kapacitu mohu paměť RAM maximálně v tomto netbooku rozšířit (chtělo by to aspoň 4 GB - i 2 GB by ale potěšily)? Co se výměny týče, četl jsem, že se netbook musí rozebrat od spodní strany, sundat kryt a pod ním se skrývá i slot na RAM.
Dík za odpovědi, budu rád (já jsem na PC laik).
Ještě pro ty, co mají čas mám úkol: Najděte mi někde na netu konkrétní RAM co mi sem půjde vložit a dejte sem odkaz.
Do toho netbooku půjde dát max 2Gb RAM(ky),víc to nezvládne a podle mě tam budou DDR2.
Možná DDR3,ale pochybuju.
Nainstaluj ze stahuj EVEREST: Tam ti to vypíše přesné info o RAM a ostatně i o zbytku netbooku.
EVEREST:
RAM DDR2: alfacomp.cz/...
RAM DDR3: alfacomp.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.