Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Opera nebo Maxthon instal. překladače. Jak?

Od: milanh* odpovědí: 3 změna:
Máte někdo zkušenost z Operou nebo Maxthonem? Napište mi o tom něco. Jak dostanu překladač stránek do některého z těchto prohlížečů (raději Operu)? Děkuji předem všem kteří mi dají radu.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

miljan*
hodnocení

0x
Jaký překladač stránek,jejich vícero.
milanh*

Pane profesore, jsem rád, že se mi někdo ozval. Uvádím na vysvětlenou. Myslel jsem tím jakýkoliv překladač z cizích jazyků do češtiny a obráceně. IE používám Web translator z PC translátoru 2004 který umí obousměrně na kliknutí překládat v minimálně šesti jazycích a to velmi uspokojivě. Protože je IE děravý jak cedník a přímo se na něj lepí všelijaká havěť, chtěl bych změnit prohlížeč. Velice se mi zamlouvá Opera ale jestli je lepší, dám si poradit. Často navštěvuji a komunikuji na zahraničních stránkách a protože v šedesáti se už často zapomíná, potřebuji pomocníka.

Opět děkuji za ochotu a trpělivě budu čekat na nějakou radu.

miljan*
Jediné co vím /dotazoval jsem se/,překladač Eurotran funguje pouze v IE. U ostatních překladačů předpokládám,že to bude zatím obdobné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]