Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cartridge pro HP deskjet 5150

Od: harry potter* odpovědí: 11 změna:
Poradíte mi někdo, kde (nejlépe v Praze, nebo www) sehnat levné a kvalitní / černou i barevnou?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

elmar*
doplnit odpověď
hodnocení

0x

pokud chceš kvalitní, kupuj pouze originální HP cartridge.

Nejlevnější internetové obchody jsou www.alzasoft.cz a www.czechcomputer.cz kamenný obchod se mi osvědšila Tonera v Žitné ulici - příjemná odborná obsluha, poradí vysvětlí, případné reklamace vyřizují bez problémů.

harry potter*
No tak díky / zkusim... :) Ještě tisknu, ale už se"den D"pomalu a jistě blíží *stop*

laden*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
kvalitní jsou i nekteré cartridge od nahradních výrobců.kolikrát je to original cartridge i inkoust a le dělá to někdo jiný a je to kolikrát o dost levnější než original.navíc náhradní výrobci poskytují i servis na tiskárny atd. mam s nimi dobrou zkušenost.dobrá alternativa je také renovace.
harry potter*
To je hezký, ale KDE a navíc v Praze *nevi* navíc pro tuhle konkrétní tiskárnu / která mi mimochodem zrovna teď nějak stávkuje :) potvora...
harry potter*
Někdy stačí jen zastrčit USB kabel od tiskárny :) a je to... *stop* Asi stárnu... a blbnu...

laden*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
podivej se na www.mip2000.cz
harry potter*
Díky / mrknu se na to hned *stop* Ještě tisknu, ještě je čas :)
deamoniac
www.printers.cz/ tam nakupuji já
harry potter*
Zkusim se podívat... Jeste tisknu - zatim :) Díky
deamoniac
www.kmp.com/ taky dobrá, vysoká kvalita, byl jsem tam na brigádě! a nebo www.abel.cz/ taky profesionálové!
harry potter*
07.12.04 18:48

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]