Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mozila - změna velikosti zobrazení

Od: vendala odpovědí: 11 změna:

Dobrý den,

mám v mozile vlevo nahoře nastavené zobrazení 90%. Když jej zvětším tlačítkem + třeba na 100% a otevřu potom jindy mozilu tak se mi zobrazení zase zobrazí při 90% velikosti.

Neporadil by mi někdo jak nastavit zobrazení mozily na 100% vždy?

Děkuji všem

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

2x

Zobrazení-) velikost stránky -) normální

doplněno 26.03.13 09:19:

Nebo Ctrl + vrchní nula.

wladi*
hodnocení

2x

Měl jsem nainstalovaný tadyten doplněk, o kterém píšete také, ale při čištění jsem ho smazal a už si nepamatuju, jak se jmenoval abych si ho mohl vyhledat a nainstalovat znovu.Vzpomínám si, že se vytvořil svislý sloupec s velikostí písma až asi do čísla 400, mě vyhovovala velikost 170 a aby tato velikost byla stálá, tak jsem sjel kurzorem pod sloupec a tam kliknul /byl tam nějaký bod/ a na ten jsem kliknul a bylo to hotové.Nevíte, jak se ten doplněk jmenoval?

doplněno 28.03.13 07:49:

Tak jsem to konečně našel.Doplněk se jmenuje ZOOM PAGE 5.3 a našel jsem ho na :

addons.mozilla.org/...

Nastaví se žádaná velikost textu a pod sloupcem čísel velikostí se klikne na hvězdičku.

111®
hodnocení

0x

zkus podržet Ctrl a otočit kolečkem myši..

vendala
hodnocení

Ano tím kolečkem to jde, však když otevřu další okno takje tam zase jen 90%.

Kde se to nastavuje natrvalo? Nevíte náhodou někdo prosím vás?

joudic*

ctrl +, ctrl -, a reset je crtl + 0 (numericka kl.)

vendala
hodnocení

Ano to jde,

já mám však nastavenou jako prioritních 90%. Pokud si to manuálně zvětším na 100% tak je to vpohodě.

Jakmile poté otevřu nové okno objeví se mi zase jen 90%.

Nevíte někdo jak mohu jako defaultní nastvait 100%?

Děkuji

111®

já v Mozille takového nic nevidím..

joudic*

v tom pripade se mi jevi jako pravdepodobne, ze tam male nejaky plugin, ktery to dela sam, nebo mate nejake priserne rozliseni jako 800x600 nebo 1024x768 a teoreticky se firefox snazi zmensit o trochu pismo, ale to je spekulace..

ja151
hodnocení

0x

Musíte kliknout nahoře na NÁSTROJE-MOŽNOSTI-OBSAH-VÝCHOZÍ PÍSMO A VELIKOST nastavíte jaká vám vyhovuje a OK a je hotovo

vendala
hodnocení

Zatím nic nepomohlo co zde bylo psané, jinak rozlišení mám 1366 x 768.

Pomůže mi prosím někdo?

Děkuji moc

vendala
hodnocení

Děkuji, jste dobrý :) zkusím si ho nainstalovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]