Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám v mozile vlevo nahoře nastavené zobrazení 90%. Když jej zvětším tlačítkem + třeba na 100% a otevřu potom jindy mozilu tak se mi zobrazení zase zobrazí při 90% velikosti.
Neporadil by mi někdo jak nastavit zobrazení mozily na 100% vždy?
Děkuji všem
Měl jsem nainstalovaný tadyten doplněk, o kterém píšete také, ale při čištění jsem ho smazal a už si nepamatuju, jak se jmenoval abych si ho mohl vyhledat a nainstalovat znovu.Vzpomínám si, že se vytvořil svislý sloupec s velikostí písma až asi do čísla 400, mě vyhovovala velikost 170 a aby tato velikost byla stálá, tak jsem sjel kurzorem pod sloupec a tam kliknul /byl tam nějaký bod/ a na ten jsem kliknul a bylo to hotové.Nevíte, jak se ten doplněk jmenoval?
doplněno 28.03.13 07:49:Tak jsem to konečně našel.Doplněk se jmenuje ZOOM PAGE 5.3 a našel jsem ho na :
Nastaví se žádaná velikost textu a pod sloupcem čísel velikostí se klikne na hvězdičku.
Ano tím kolečkem to jde, však když otevřu další okno takje tam zase jen 90%.
Kde se to nastavuje natrvalo? Nevíte náhodou někdo prosím vás?
Ano to jde,
já mám však nastavenou jako prioritních 90%. Pokud si to manuálně zvětším na 100% tak je to vpohodě.
Jakmile poté otevřu nové okno objeví se mi zase jen 90%.
Nevíte někdo jak mohu jako defaultní nastvait 100%?
Děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.